Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, January 25, 2009

1 Hero & 3 Heroin

To fulfill a wish of a lady who celebrate her wedding anniversary today, I present you a few pictures of the love of my life.



Pity my little Sumeyyah, belum boleh duduk dah didudukkan. Kalau orang tua-tua tengok, mesti marah sebab takut sakit pinggang baby...



I think I need to wait for Sumeyyah to get a little bit older so that she can pose better in the picture ;).



Shahmey was crying in all 3 pictures. He wasn't jealous of the little one. It was mainly because he was snatched by the 1st kakak during the photo session. Apa lagi, mengamuk lah hero Abah bila kena tarik suruh duduk dekat kakak.

12 comments:

Nadia Yuna said...

comelnyaaa anak2 kakak =)

zino said...

hero tu dah mula jeles la tu perhatian tertumpu kepada sumayyah hehe

Neeza Shahril said...

Nadia,

Alhamdulillah.. pinjaman dari Allah, nadia..

***********************************

Zino,

sekarang ni perhatian dah divert kan.. heheh.. tapi hero tetap dia.. :)

Ummu Layth said...

hehehee MashaAllah..lawa2 semua anak dara akak. shahmey comel gak..nampak cam girl :p

ya Allah..apa pegang Sumeyyah camtu hahaha! bleh dudukkan baby tapi pegang la lehernya hahaha! kesian Sumeyyah

Kak Elle said...

amek aje gambar baby baring kesian tengok kakak2 tak reti pegang adik dia ....

I think the 2 girls need a haircut badly...hehehe

Ummi365 said...

comel comelnya.. thank you neeza. seronok tenguk diaorang adik beradik kan. nanti bila besuk dah besar..semuanya lebihkurang anak k.ummi jugaklah.

hidayah said...

kak neeza --
shahmey tu jeles agaknya... coan rupa sebijik mcm kak neeza :)

Chekgu BaniHassim said...

haaa...
tu laaa...sian sye tgk sumeyyah tu..budak2 mase ni mane bulih duduk lagi kan...
merah padam tgk muke dier...huhu

yg syahmie tu tgk hangin jeee...

anak2 akak, byk yg ikut muke akak ek??
yg sulung tu je nmpk cm muke abg akak kn??

Neeza Shahril said...

Aliya,

Alhamdulillah.. harta dunia, Aliya..
Shahmey tu memang dari dulu orang ingat girl hehe..
tu lah yang akak tak nak bagi budak2 ni pegang.. cam tu la jadinya.. :)

***********************************

Kak Elle,

dalam proses nak pergi hair cut ni.. tapi diorang macam tak nak sesangat.. tapi tak suka nak ikat rambut..

***********************************

Kak Ummi,

akak ada 1 heroin 3 hero kan.. terbalik dengan neeza.. tak sabar tunggu diorang besar and tolong buat kerja rumah macam anak-anak kak ummi hehehee..

***********************************

Hida,

Coan sebijik macam akak?? kat mana tu? akak tak nampak sebenarnya..

***********************************

Chekgu,

hehehe.. akak pun kesian dengan sumeyyah.. siksa habis rasanya..
anak2 akak 2 orang ikut akak.. kakak ikut abah dia.. sumeyyah tak tahu lagi.. sebab kecik lagi kan..

drNO said...

comel..
kelakar pun ada...mesti sumeyyah dok pelik, apa la yg diorg ni dok buat kat dia, elok2 baring, kena duduk pulak...hhahhahah

l i e y n said...

aah le...kesian sumeyyah
kakak kena belajar dukung adik betul2 ni...

Neeza Shahril said...

Drno,

kesian kan Sumeyyah jadi mangsa keadaan.. hehehe..

***********************************

Lieyn,

tak berani akak nak bagi dia dukung.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin