Rajin-rajin lah click ya :)

Friday, January 30, 2009

Hati berbunga



Hati mana tak berbunga bila melihat seseorang tersenyum dan berkata,

"macam familiar aje cerita ni.."

apabila membaca sesuatu yang ada kaitan dengan dirinya tapi tidak dinyatakan secara terang-terangan.


Baru-baru ini, Neeza ada menulis 1 entry yang ada kaitan dengan seseorang. Bila seseorang tu baca, dia senyum. Neeza rasa... happy sangat!!!


Dia masih ingat rupanya... :)

5 comments:

Kak Elle said...

Hooray neeza dah membuat seseorang tu gembira kan?

YuszTieY said...

pantang222222....pasni bila dah ok ddterkam semua benda yg ader lama kapla..hehehehe

hati berbunga????????......ermmmm org sebelah ker...

RozIlah Kamarudin ImOlie said...

Neeza ni masa dlm pantang rajin sungguh berblog...dahla dengan bibik yang bukan bibik ori..hahaha
seempat lagi tu, mesti baby baru ni baik..

as said...

wahhhhhh,
ada orang tengah happppppppy :))

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

best kan kalau orang happy sebab kita.. :)

***********************************

Tiey,

sekarang pun dah terkam semua benda hehehe..

***********************************

Kak Olie,

baby baru ni nangis nak susu je.. tapi malam dia nangis perut masuk angin ;)

***********************************

As,

sesekali as... hehehehh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin