Rajin-rajin lah click ya :)

Wednesday, January 7, 2009

You are at the right place


I know some of you may wonder why you are diverted to this page. This is my new blog. I still preserve the old one though. Bare with me as it may take some time for the to do some adjustment on this page.


Welcome to A Slice of Bledho 2009!!

16 comments:

pB said...

aiks ...

rumoh baru tuuuu


ado makae makae kor ?

aNIe said...

Neeza...akak tak perasan yang neeza dah tukar template...yelah...bila dah banyak gambar...blog terlalu lama untuk upload...

SfKn said...

canteknya...

zany said...

rajinnya hias umah, akak pun nak tukar juga tapi tak nyempat deh, kalau hias juga memang tempah penyakit, keje ofis dan sekolah banyak sungguh. anak bujang pula asyik nak merajuk je, budak tengah membesar, kejap minat itu, kejap ini, now kisah basikal pula.

Kebencian_Maharaja said...

Tiap2 tahun kena tukaq umah baru ekk? hehehe

l i e y n said...

how to preserve the old one with the same url?

maklang said...

maklang dah pindah, tapi tak cat2 rumah tu,,,tak pandai laa,,,

Raihah Rosli said...

saya ingat salah rumah....hehe!

Rajinlah Kak Neeza ni...

tiap2 tahun ke kena tukar rumah?

Background pink tuuu, besenye Kak Neeza pakai biru.

Chekgu BaniHassim said...

huhu..a new u...
rebranding ke???

MAMAMIA said...

Akak pun pindah rumah baru, tapi low cost aje... Back ground putih, senang untuk makcik2 yang sewaktu dgn akak ni baca... dah rabun lah katakan....

Kujie said...

uikkk....dlm dok hok ek hok ek....itu ini, dan lagi dia bertukang..hehehe

Rasyidah Abd. Aziz said...

semangat tahun baru betullah kak neeza ni..rajin betul

Kak Elle said...

rumah baru lagik banyak kekawan tukar rumah baru dlm economy merosot agak harga rumah dah jatuh ek?..hehe

sama juga lama nak upload.


kak elle

manlaksam said...

Stail baru pulok ko?.....molekkkk.

Neeza Shahril said...

kak Pb,

tok dae nok wak makae makae..
sibuk cat rumoh ;)

***********************************************

Kak Anie,

sebab gambar banyak kan..
ambik masa nak upload

***********************************************

Sfkn,

thank you :)

***********************************************

Kak Zany,

akak lain.. memang busy. neeza ni tak kerja..
sempat lah renovate rumah hehee..
anak bujang tu kena dilayan kak..

***********************************************

KM,

tak semestinya.. ni kes dah banyak gambar dalam rumah lama..

***********************************************

Lieyn,

kalau url sama akak tak reti..
akak tukar url..

***********************************************

Maklang,

neeza copy je background tu..

Neeza Shahril said...

Raihah,

akak tukar selera pulak.. biru aje.. pening dah ;)

***********************************************

Chekgu,

sesekali kita tukar taste.. nak rasa food lain pulak :)

***********************************************

Kak Mamamia,

terang sangat yek rumah neeza ni..
hopefully tak menyusahkan orang la...
kalau susah, kena report segera tau..

***********************************************

Kak Jie,

rumah pasang siap memang senang buat hehee...

***********************************************

Syida,

semangat blog baru kot.. ;)

***********************************************

Kak Elle,

lama nak upload pasal background rasanya..
ekonomi merosot, harga rumah murah hehee...

***********************************************

Pak Man,

pindoh rumoh jah.. :))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin