Rajin-rajin lah click ya :)

Tuesday, February 3, 2009

Award dari Kak Tie


Neeza dapat award ni dari Kak Tie beberapa hari lepas tapi disebabkan banyak benda lain serabut dalam kepala, tertangguh sekejap untuk sesi pameran award di blog ni. Inilah dia Friendship Award dari Kak Tie.



Terima kasih ya Kak Tie. Rasanya semua orang suka dihargai cuma orang kurang berkesempatan nak buat entry pasal tu. Dah lama tak dapat award sebenarnya. Jadi, tak reti lah pulak nak buat ucapan hehehee..


Sekali lagi, thanks ya Kak Tie..

9 comments:

miss cloudy said...

wahhh best nyerr..ada award2 lagi.. kite tak penah pun dpt award..siann cik cloudy...mendung jek sokmo.. hehe... just kidding...saje jekk...lama dah tak mengomen kat blog akak nih... rajin tul akak ye, dlm confinement pong berblogging...mmg blogger tegar dah nih... peluk cium buat baby chomeyyy

Adry said...

Bestnya dapat award... hehe

Kak Elle said...

neeza thanks for putting it up akak pun dah hampir lupa...

Neeza Shahril said...

Miss cloudy,

cik cloudy ambik la award tu ya.. hehehe.. biase la tu.. confinement asyik baring pun bosan gak kan.. baik lah blogging hehehehhh.. ;)
dah cium baby chomey..

***********************************

Adry,

rasa terharu :)

***********************************

Kak Elle,

kalau neeza tak buat cepat, nanti neeza pun lupa kak..

as said...

seorang yang memang patut dapat award dari kawan2 :)

Kujie said...

bestnya berpantang zaman skrg ni
melangkau benua dan lautan..hehe

Tie said...

Terima kasih Neeza kerana sudi terima award tu...moga2 persahabatan kita terus kekal... :)

WanHidayat said...

Salam akak....Tahniah dapat award..itu juga satu pencapaian...

Akak...sy suka previous entry, terlalu suka...don't know why???

Napa lah rasa mcm hopeless sgt...since January 1st, so many things happened and I was thinking, I just can't handle this...tired...really akak....

Apa2 pun...this is just a beginning...more to come and I hope I'm ready for the incomings...

Neeza Shahril said...

As,

mana ada gitu as.. semua orang patut dapat award.. :)

***********************************

Kak Jie,

ibu moden lah katakan hehehh..

***********************************

Kak Tie,

Terima kasih sebab sudi bagi award tu.. neeza sangat2 hargai nilai sebuah persahabatan..

***********************************

Dayat,

thanks Dayat..

sabarlah dik..
setiap yang terjadi itu pasti dengan hikmah tersendiri..

sekarang Dayat dah lebih kuat dari dulu.. salah satu hikmah tu..
cabaran mendatang tu pasti akan mudah Dayat tangani. Insyaallah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin