Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, February 15, 2009

Award gila ???




Orang suka dapat award. Neeza suka jugak. Tapi award ni pelik sikit sebab nama dia yang agak pelik. Lain dari yang lain. Memula tengok nama award ni macam errr.. betul ke tak ni award ni. Tapi, biasalah kan, nama tak melambangkan apa-apa. Ingatan tu yang penting.


Mari kita tengok award yang Mrs Johan bagi pada Neeza. Thanks ya Liza di atas anugerah award blog paling gila ni hehee.. Award akak gila ke? Atau mungkin penulisnya agak gila-gila. Gila-gila takpe jangan gila.. kan Liza kan.. :)


Kalau ikutkan rules, award ni perlu diberi kepada 4 orang lain. Neeza tak tahu nak bagi pada sape. Apa kata Neeza bagi pada warga Jubail dan bakal warga Jubail.. jeng jeng jeng.. Kita lihat siapa yang kena.. taraaaa!!!!

  1. As Roy - zachary-as.blogspot.com

  2. Norma Haswadi - purpleheart-nj.blogspot.com

  3. Mohd Syarill - mysyarill.blogspot.com

  4. Andak Ali - data697.blogspot.com


Tiada paksaan untuk terima award ini. Kalau suka, letak lah kat blog. Kalau tak suka, biar aje ya. No heart feeling nya. No worry.. smile :))

7 comments:

Andak Ali said...

Alaaa... camana ek nak letak entry ni kat blog saya balik... bukan reti sangat bab- bab nih.

Anyways, thanks for the award. X sangka plak ada gak otai blog melawat blog saya...

p/s: ke ni perli sbb ambik gambar x mintak izin?? hehehe

xiiinam said...

Nasib baik aku tak gila....ha...ha...ha...

....gelak cover seseorang yang tak dapat award...hu...hu...

Tie said...

He he....mujur tak gila, kan??

Congrats, Neeza!!

nj said...

neeza...
Selalu tengok bloggers lain terima 'award' ni...tak sangka neeza nak bagi norma...terima kasih bagi 'award' tu...tapi kan...nak wat guane mek wehhh?? copy paste ye?...InsyaAllah norma cuba...
Thank you...thank you...

zino said...

perkataan gila tu dah di guna secara meluas utk segala hal... mana cikgu ni tolong betulkan balik hehe

MAMAMIA said...

Betul Neeza, biar gila-gila jangan gila....

Sekarang ni, macam2 gila ada, sibuk gila, mahal gila, cantik gila dll.

Habis semua jadi gila!!!!

Neeza Shahril said...

Andak,

memula right click kat picture tu, then save. Lepas tu pada entry, letak la gambar yang di save tu..

alamak! akak ni dah masuk geng otai ke? belum sampai lagi kot.. gambar tu, tak perli la.. malah sukeeee sangat sebab ada gak orang nak copy gambar2 tu.. :). at least dapat cik adik kat malaysia tu tengok kan :).

***********************************

CkLah,

alahai cikgu sayang.. ambik lah award tu.. dengan besar dan sukacita diserahkan juge pada mu.. :D

***********************************

Kak Tie,

thanks Kak Tie.. :)

***********************************

Norma,

no problem... norma save dulu gambar tu. Kat entry baru upload gambar tu..
pssttttt.. dulu neeza pun tak reti.. tapi belajar dan belajar.. baru lah reti. itu pun tak lah terer mana hehee..

***********************************

Zino,

betul tu.. kalau anak2 dengar kita sebut gila.. mesti dia kata "haaa haaa.. tak baik cakap gila..." hehehe.. padahal maksudnya lain kan..

***********************************

Mamamia,

bila sesangat aje dia tukar jadi gila.. kalau orang gila datang, apa lah kita nak panggil kan.. hehehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin