Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, February 8, 2009

Breakfast at Al Kods



It was more like a brunch than a breakfast since we had it at 10.30 am! hehehee.. One of our classmates, Madam SK was so kind to invite us over for breakfast, today. She herself had prepared fried noodles, Tuna Sandwiches, Bingka Ubi, pudding (jelly), Crocodile's tongue (lidah buaya hahahaha!!!!) and a few other items (blame it on me for eating too much and forget everything else). The rest of the dishes were brought by the guest - net bread (roti jala hehehe..), layered cake (kuih lapis), karipap, temosa, kuih keria and a variety of cakes. Alhamdulillah.. it was a very mouthwatering brunch!


Did I mention that it was meant only for ladies? No male was allowed except for the little ones - under 7 year of age hehee..


Let's look at the picture. Though I we have eaten a lot, we couldn't finished all food. As usual, we got to 'tapau' some of the food.







Thanks to Madam SK for having us at your place. Insyaallah, my place will be next or the other next or the other the other next hehehe..

17 comments:

Kak Elle said...

makoi banyak makanan dlm banyak2 Neeza punya yg mana ek?

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

neeza ni sesuai dan reti buat keria aje kak.. hehe..

cHeRyNa PiReS said...

terliur sha tgk makanan nieh kak neeza...macam mane la sha nieh nak kurus...dok suke tgk mende makan dlm blog...lagik2 blog kak neeza nie!:D

Yummy Yum said...

makan sesaje...best betul dapat makan sedap2 ni

maklang said...

banyak betul tu makanan..abis tak tu...

zany said...

makan, makan, makan,......bertuahkan kita dapat makannnnnnnnnnnn je memanjang. Alhamdulillah.


Neeza, budak2 sekarang taknak dah bedung2 ni, rimassss. tapi orang kata bedung ni cegah mereka terkejut masa tidur.

Raihah Rosli said...

Huhu... Kak neeza slalu cter ttg mknn lah skrg ni...

terliur sy tgok... Kalau duk kat rumahkan best... bleh mkn yg mak msk.... hehehe!

Neeza Shahril said...

Sha,

setakat tengok aje takkan apa apa nya.. Sha tak yah lah makan hehee..

***********************************

Yam,

meh la sini.. boleh la makan sedap2 ;)

***********************************

Maklang,

tak habis pun.. boleh tapau lagi :)

***********************************

Kak Zany,

tu la kan.. murah rezeki betul.. Alhamdulillah..

budak2 sekarang ni moden.. tak suka lemas hehe..

***********************************

Raihah,

akak dah takde cerita la tu kan hehee..

balik la.. boleh mak masak selalu :)

::ADleez:: said...

errrrrrr...alhamdullilah......;)~

Nadine Zuharra said...

open house camni yg syok ni..seronok makan ramai2..makanan sikit ke byk tak kisah asalkan tali persaudaraan dpt dieratkan..
*tp mknn bermacam2 jenis tu kira bonus lah kan..hehe

zino said...

makan makan makan..... ada harapan menambah berat badan nanti ni hehe

xiiinam said...

pagi-pagi dah lapar haih...tahan ke ni...


ckLah baru lepas sahur 1 jam lalu...

Adry said...

umang aiiii... bestnyaa.... makan makan makan...

Chekgu BaniHassim said...

wahwah...
tonnes of food...

akak dah abis pantang ke??
ke bedal semua??
:P

tulipurple said...

u should snap a pix of one confinemnt lady eating happily...hehe

Neeza Shahril said...

Liza,

lepas ni turn rumah Al Shaiqi lah pulak kot kan hehehehh..

***********************************

Nadine,

I'm sure kalau nadine kat sini pun sure enjoy buat macam ni sekali sekala..

***********************************

Zino,

neeza ada excuse - menyusu anak! hehehehe..

***********************************

CkLah,

alamak.. sorry.. puasa ya.. selamat berpuasa ya.. dugaan je gambar2 tu.. ;)

***********************************

adry,

jom join sekali!! opss.. tapi yang tu takleh.. utk pompuan ajeee.. :)

***********************************

Chekgu,

akak dalam pantang ke??
hehehe..

***********************************

Tulip,

gambar tu censored.. nanti orang mesia tengok, dia hantar report kat mak mak.. susah nanti hehehee...

hidayah said...

bestnyaaa.... kat sini famili2 tak sempat nak wat mkn2 mcmtu.. masing2 sibuk dgn kelas.. huhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin