Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, February 26, 2009

Little froggy warms her night



A few days ago, Abang came back with a parcel. I knew it. Whenever there were unopen parcels, surely they were for me hehehh.. I looked at it. Yes, clearly I could see my name printed on the envelope. Actually, that was the first time someone print my name on. Usually, they just put Abang's name since the parcel is addressed to Abang's office.


To cut the story short, let me show you the content of the parcel. Tadaaaa!!!




Thanks Hida who sent this all the way from the States. It was really a surprising and wonderful gift for my little Sumeyyah. Comel froggy blanket tu :). Sayang pulak nak guna hehehhh...


16 comments:

ummu asiah said...

neeza..

bertembung tadi di blog kak rina..

seronoknye dapat hadiah kan..

tenang2 saja rasanya hidup kat sana tu...kat sini memang panas..perit dan mcm2 lagi..nasib baik and Alhamdulillah..Allah dah turunkan hujan setiap hari..before this bukan saja cuaca politik panas..cuaca bumi pun panas..

Do'akanuntuk kesejahteraan hidup rakyat di bumi yang kita cintai...

Kak Elle said...

Lucky baby dapat hadiah lagi ye...rezeki kan Neeza:)

misz_A said...

little green froggy...uhhh... i likee.... hehe..owhhh... thanx to u tooooo..!!

aNIe said...

Neeza...cantiknya blanket froggy tu...

Guna...jgn tak guna...nanti cepat dia besar dah tak boleh guna lagik...

zany said...

eeee eeehhh, froggy hijau, cute untuk sumeyyah

Nadine Zuharra said...

comelnye..suke sangat tgk brg2 baby,semuanya cantik dan kiut..kalau baby girl warna lebih byk pilihan..kalau baby boy slalu nampak kaler biru hijau kuning jer.. : )

as said...

banyaknyer hadiah sumeyyah!!
syokkkkk nyer...hehe...

maza said...

hmm agak2nyer lah....boleh tak maza gunakan teknik macam nie..

maza antar satu kotak bersaiz 6 kaki ke neeza utk Sumeyyah tu ha.......

isinya adalah maza sendiri, sebagai hadiah untuk si baby kecil Sumeyyah.....

apa mcam, boleh ker?!

hmmm

tapi, saper lak nak tolong postkan, sbb maza dah berbungkus dlm kotak 6 kaki itu? anyone, please!

hidayah said...

hi kak neeza --
alhamdulillah.. selamat sampai dah hadiah baby :))

btw, fatihah yg pilih.. hehe

Mak Teh said...

Wow Sumeyyah dapat hadiah! Mak tehpun ada hadiah untuk Sumeyyah bila dia datang kunjung mak teh nanti.

Ingat tak dulu mak teh ada janji untuk abangnya Syamey juga tapi tak kunjung tiba.

Umtuk ummi ada kaoy teow special mak teh. Hehehehe.

Tie said...

Alaahai...!!

Kalau kak tie pun sayang nak guna...

Benda2 comel ni cuma sesuai untuk dibelek2 je....hi hi...

Tapi kena guna jugalah Neeza...kesian kat baby sumeyyah tu...kang dia tuntut pulak !!

Maza tu mengacau je....elok ambik selimut besar dan bedung dia kuat2...!!

l i e y n said...

wahh, all the way from the states...
seronoknya!!!!

Adry said...

owh... very nice of her... so sweet...

zahryanie said...

wah..seronok kn dapat hadiah?? ;)

zino said...

jangan mak dia pulak yg guna tau hehe

Neeza Shahril said...

Kak Ta,

haah kan.. hehee.. Alhamdulillah.. rezeki kak..
sini tak tenang jugak kak.. kami pun sentiasa berdoa dengan keadaan ekonomi macam sekarang.. cumanya di Malaysia lebih kejam rasanya.. sikap tak fikir orang lain tu..

***********************************

Kak Elle,

Alhamdulillah Kak Elle.. rezeki dia lagi.. :)

***********************************

Anisz,

thanks to me??? heheh.. ;)

***********************************

Kak Anie,

kalau dia besar, dia buat main agaknya macam kakak2 dia sekarang :)

***********************************

Kak Zany,

hehe.. teringat froggy kat blog kak Zany yang cute tu.. :)

***********************************

Nadine,

barang untuk baby girl lebih sikit kan.. seronok tengok..

***********************************

As,

kakak2 dan abang dia yang tumpang seronok buat main hehehe..

***********************************

Maza,

kalau lah dapat hadiah 6 kaki tu.. neeza mesti kata kereta mini untuk sumeyyah.. hehehe..
cara nak pos, maza tulis siap2 segala benda, lepas tu masuk dalam kotak.. lepas tu pasang roda yang ada remote control hahaha!!!

***********************************

Hida,

thanks again Hida.. pandainya Fatihah pilih gift untuk kawan dia.. :)

***********************************

Mak Teh,

hadiah untuk Sumeyyah tu later takpe.. Ummi tak sabar nak makan kuey tiow goreng Mak Teh tu.. heheh..
Insyaallah, kali ni balik Neeza akan cuba cari masa utk jenguk Mak Teh...

***********************************

Kak Tie,

memang pun.. tapi kalau tak guna, dia besar nanti dah tak valid lagi untuk guna.. macam hadiah shahmey dulu.. banyak yang dijadikan mainan kakak2 aje heehhe..

elok jugak kita bedung maza tu kan.. jadilah dia baby comel paling besar didunia hehehe..

***********************************

Lieyn,

yupp.. flew from the States..

***********************************

Adry,

thoughts that count :)

***********************************

Yanie,

akak suka.. orang lain pun mesti suka kan dapat hadiah.. :)

***********************************

Zino,

aik! macam tau tau aje.. hehehh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin