Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, February 5, 2009

Nak beli perfume murah?



Entry ini adalah entry iklan kepada penggemar branded perfume (semua jenis yang dijual di counter Mall tu).


Adik Neeza, Shima sedang berkecimpung di dalam business perfume. Semua perfume yang dijual ada original sepertimana yang kawan-kawan boleh beli di counter-counter mall tu. Cuma perfume yang dia jual ni tak lepas untuk dijual di counter. Quality control reject sebab ada sedikit defect pada packaging. Tapi, isi perfumenya memang original.


Neeza pernah beli perfume macam tu dan memang betul original pun. Defectnya tak nampak langsung. Lagipun yang penting isi dalam, bukan kotaknya pun (bagi Neeza lah). Harganya jauh lebih murah sebab discount hampir 50% kurang dari harga asal. Kalau Neeza memang suka sebab memang Neeza suka barang murah hehehe..


Kepada sesiapa yang berminat, sila lihat slide show di page Neeza (kat atas tu). Neeza letak juga business card adik Neeza tapi macam kecik sangat lah pulak. Neeza tulis kan lagi sekali contact number dia dibawah ni. Khidmat courier juga disediakan - FOC (ditanggung oleh pihak penjual). Kawan-kawan cuma perlu bayar harga perfume melalui bank account dan berikan alamat pos. Bila payment settle, dia akan poskan ke alamat yang diberi. Untuk maklumat lanjut, sila contact Shima lah ya. Nanti Neeza tulis lebih-lebih takut tersilap info pulak :).


Penjual sah:

Shima Ramli
Mobile: +6019 282 7167
Email: shima_ramli77@yahoo.com


11 comments:

Kak Elle said...

postage to Sg free ke?

::ADleez:: said...

amboi..senyap2 jd ejen jual myk wangi.. bak cni nak bli brg 10 btl..nk ks hadih ke org... bln 6 ni nk blk..ade stok.lg...nak bvagalri...EA...ralph lauren...clinique..monc blanc..muhahah...gilo ke aku ni...nk mandi myk wangi kerr...tp kot2 klu ade nk juga 2 btl...bln 6 erkk...sy suke bau yg soft222..pas2 nak beli ke jo sebtl...yg bau hard ckit...ado???

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

adik ipar neeza orang JB.. mungkin boleh discuss dengan dia.. kak elle email dia ya.. :)

***********************************

Liza,

semua ada.. akak dah beli tapi tak pakai sangat.. karang ramai lak pak bangla ikut akak balik hahaha!!! liza email adik akak tu ya..

pB said...

kalu kak pB nok , kak pB calling calling ...


teringin jugok nie nok beli sor nok bui kor aBear .....

l i e y n said...

kak neeza, non-alcohol perfume ada tak?

misz_A said...

wahhhh...sangat menarikss lah perfumes tu... akak pasni leh la bisnis barang dari jubail plak.. hehe...

Nadine Zuharra said...

e eh,best jgk promotion nih..nadine slalunye malas la jgk nak pakai perfume mahal2..tapi kalau dah 50% discount ni agak2 bolehla beli ye tak.. hehe

yannfuad said...

nak jugak kak neeza...
ready stok or limited..??

zany said...

chanel 5, estee loder pun ada gak ahhh?

tulipurple said...

akhirnyeee..dpt gak tggal msg,tgh kaput2 ni blog yg ada slide sure tergendala..hehe.
wahh sis mcm tau jer sy tgh cari perfume utk kandaku musyuk tu..dia nye perfume dah abis.tenkiu veli2 much!

Neeza Shahril said...

Kak pb,

orait... :)

***********************************

Lieyn,

akak tak pasti.. akak tolong promote aje.. takde commision pun hehehe..

***********************************

Anisz,

akak ni malas nak business.. tak reti dan suka duduk tulis blog je heheheh..

***********************************

Nadine,

sama lah kita.. benda murah akak sukeee hehe..

***********************************

Yannfuad,

order tu kejap je.. tapi benda tu kat mesia..

***********************************

Kak zany,

kalau tak silap semua ada.. tengok gambar tu macam segala benda je ada.. ;)

***********************************

Tulip,

no problem dear.. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin