Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, February 15, 2009

She was born today, last month


My little Sumeyyah is 1 month old today. Alhamdulillah. Though she was so small when she was born - only 2.54kg, she grows quite well. Nothing much to write (I won't repeat what I've already written in her blog). I just wanna put a few pictures of hers here.









Semoga anak Ummi buat perangai yang baik-baik lepas ni ya :)

9 comments:

CJ said...

alalalala.. cak!. comeynya. hehe

geram tau. nk bb gak le mcm nih. hehe

Cat Cat said...

Happy 1 Month Old to your cute little girl... Enjoy - babies grow up too fast.

Kak Elle said...

sekejap dah sebulan ye neeza..tak lama lagi dah pandai melayan bercakap:)

Abang Long said...

Si anak kecil, bagaikan bunga ...

Shima said...

kejapnya dh sbulan kan kok..tapi belum dapat jumpa lagi chomey ni..
suka tgk chomey bedung..tp yg tk suka bedung tu..chomey ke ummi chomey?hehehehe...

hidayah said...

tomeinya... alalalalala...happy 1 month old!!!

l i e y n said...

mitten mcm amir punya...
booties sumeyyah sgt comel, knee length?
mana beli?
hehehhehheheh

semoga sumeyyah cepat besar n semakin comel...

Neeza Shahril said...

Cikgu,

cepat cikgu.. bila lagi yg number 2 heheh..

***********************************

Cath,

kalau boleh nak cepat lagi Cath.. hehee..

***********************************

Kak Elle,

masa tu best kan.. anything yang keluar dari mulut dia macam seronok je dengar..

***********************************

Abang Long,

bunga yang bersih dan suci :)

***********************************

Dik,

yang tak suka tu ialah Chomey.. kalau bedung dia mesti gelepor nok buka. bila doh keluor tangan dia, wahhh.. sangat best dia rasa hehee..

***********************************

Hida,

Alhamdulillah.. thanks.. :)

***********************************

Lieyn,

mitten tu rasanya akak dapat free pasal apa entah.. lupa pulak. booties tu orang kat sini bagi. Beli kat sini rasanya.. :)
tak sabar nak suruh dia besar. penat kan jaga malam hehehh..

as said...

cepatnyer besar budak kecikk nih!!!
tup-tup dah sebulan..
cepat betul masa berlalu...dah nak habis pantang orang tu ..kikiki

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin