Rajin-rajin lah click ya :)

Wednesday, March 18, 2009

Cerita 2 hari lepas


Dua hari lepas iaitu 16 March ialah birthday Coan. Kami tak buat party untuk kawan-kawan dia pun sebab rumah kami ni tak muat kalau nak panggil semua kanak-kanak Malaysian di Jubail. Since every Wednesday (hari ni lah) ada program bersama rakyat Jubail di rumah president, Ummi Coan janji untuk buat party kat situ aje. Bukanlah party pun sebenarnya. Setakat potong cake dan sikit goodies aje. Insyaallah, malam ni lah.


Tapi 2 hari lepas, Auntie As dan Uncle Roy datang bawak cake, pizza dan surprise gift untuk Coan. Suka sangatlah minah tu. Thanks ye Auntie As. Terima kasih daun keladi. Lain kali buat lagi ye hehehehh...


Since mereka kata nak datang, Ummi Coan buat kuah mee jawa tapi tawar lah pulak. Ada aje yang tak kena. Buhsan sungguh la. Takpelah. Elok gak tak jadi. Karang riak pulak hahaha!!! Thanks lagi sekali untuk Auntie As sebab buat mee tu. Sedap!! Boleh la Auntie As business mee kuning kan. Rasanya, hantar kat Cash & Carry sure laku hehee..


Sila lah tengok gambar makanan lagi ya. Kalau tak tahan godaan, tak yah tengok. Tak nak pulak nanti ada orang claim blog ni selalu ada unsur deraan :P.













8 comments:

silversarina said...

Wah, ada jugak party untuk Coan, macam2 ada tu, sungguh menggoda :)

Chekgu BaniHassim said...

happy 7th bday coan...
semoga jadi anak yg baik utk ummi coan yang banyak berkorban jiwa raga tu ye??

Mrs Rafiuddin said...

Hahaha,cake sapa la tu..
Tak menarik lansung :P
Sedap la kuah mee bandung tu..habis dilantak oleh kami..
Next time boleh la kalau ada kenduri akak buat kuah,as buat mee..
(yang susah bagi akak jer la buat.as ambik part senang..acikan)

Nadia Yuna said...

moga coan menjadi anak yang solehah dan sentiasa taat akan kedua ibu bapanya. amin.

coan comel lah coan! akak rasa nak cubit aje pipi tu. heheh =p

jgn marah maknyee (^.~)

Kak Elle said...

tak kira lah berapa org ada tu dah kira party juga kan...hehe

zany said...

Happy Birthday Coan, jadi budak baik okay, Coan sama bintang with auntie.Kita boleh gang tidak?

Ummi365 said...

mesti coan happykan... aunty ummi ucapkan selamat harijadi sekali lagi dan semoga menjadi anak yang solehah. Ermmm aunty nak gu kan dgn yang mana ya hahaha.

Neeza Shahril said...

Kak Rina,

sabar ye kak.. nanti akak dapat makan :)

***********************************

Chekgu,

jiwa raga rotan sekali.. heheh..

***********************************

As,

menarik tak menarik belakang kira.. janji sedap. Daripada kek orang tu masin entah apa2 la.. ada ke kek masin.. sabor je la... :P

buat mee akak tak reti. Kira susah la bagi akak :D

***********************************

Nadia,

thanks nadia..
tak marah pun cubit dia.. elok gak kena cubit.. asyik nak merajuk je hehehh..

***********************************

Kak Elle,

party kecik dan orang dewasa punya la kot sebab kawan2 dia sorang pun takde hehee..

***********************************

Kak Zany,

nak gang ke? Kalau Auntie Zany kuat merajuk macam Coan, boleh gang la.. hahaha!! TApi Auntie Zany tak gitu kan... :)

***********************************

Kak Ummi,

Coan kata.. Oan tak kisah Auntie.. Oan ikut aje... huhuuu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin