Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, March 26, 2009

Siaran tergendala








Blog ini tergendala sebentar



Sila datang semula tahun depan sebaik sahaja blog ini kembali berfungsi



Segala kesulitan amat dikesali

18 comments:

maza said...

uiks

neeza pun merajuk juga ker?
huhuhu

banyak blog maza singgah...dan ramai pulak org pompuan punya blog skrg nie cerita pasal rajuk...

apa neeza pun dah terjangkit gak sawan merajuk ke?

hmm

mungkin skrg nie bulan dan kempen merajuk kot?

wakakakaka

Kak Elle said...

busy sangat ke neeza sampai tergendala?

Chekgu BaniHassim said...

nak take a break jugak ke??
macam CJ tu??
erm...sile la kak...
jgn tak kembali dah la ye...

::ADleez:: said...

ni ape ke halnye pulok???

Yummy Yum said...

aik..siaran tergendala ke?? hujan lebat ke kat sana..sebab kat sini kalau hujan lebat astro takde signal..hehehe

aNIe said...

Loorrr...tergendala lah pulak...

Dalam renovation ke?

zino said...

jangan lama sangat tergendala nanti peminat resah.. good luck..

l i e y n said...

ehhhhh?

MULAN said...

oohh neeza.. baru free nak ber-bloghopping ni, dah tergendala ke siarannya.. kapan kembali nya..??

manje said...

jgn tergendala lame sgt ye kak... :)

silversarina said...

Lamanya siaran tergendala ni...ada no hotline tak , nak call supaya baiki siaran...hehehe.

take care !

Mak Teh said...

Ni mesti kes pergi bercuti panjang ni!

Aina tazhabuun, ya Neeza? Antum reahlah ila shalalat? Aw antum tazhab ila suuk ? Hehehe! Apapun mesti yang enjoy punye!

maklang said...

Jaga diri baik2 ye!

miss cloudy said...

akakkkk...g mana niii?

Cat Cat said...

Aiik, pasal pulak blog tergendala ni... Ni mesti nak ubah-suai blog kasik cantik-cantik ya...???

Adry said...

uiks... apsal ni kak... earth hour kerr sampai tutup blog... hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

Insaflah said...

Semoga pulih kembali dengan semangat baru !

Pp said...

bila2 dah ok, datang balik ye neeza.
jangan lama2 tau resting dari berblogging tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin