Rajin-rajin lah click ya :)

Saturday, March 28, 2009

Testing 1 2 3..



knock! knock! (ketuk microfon)

ehemm.. ehemm.. testing 1 2 3.. testing 1 2 3..

(letak balik microfon)

amboii... takkanlah tulis blog nak guna microfon kottt! melampaulah tu.. Kalau ye pun siaran tergendala dah pulih, takde maknanya mic tu. Tonyohlah 39 kali kat pc ni, takkan jadi kesan apa-apa kecuali jahanam aje huhuuu...

Kenapa siaran tergendala? Biar Neeza jawab soalan-soalan kawan-kawan ya...



*********************************************

Maza,

ish.. takde maknanya Neeza nak merajuk. Lagipun, kalau Neeza merajuk, sapelah nak pujuk. Takde sapa pun.. hahahah!! Mentang-mentanglah ramai orang cerita pasal rajuk, Maza pun kata Neeza merajuk ye. Nehi! nehi! sawan merajuk tu macam mana pulak maza? Ala-ala sawan b**i ke hehee.. Yang tu lagi lah Neeza tak nak...


Kak Elle,

pandai Kakak nurse ni... memang Neeza busy Kak Elle. Itu yang tak sempat nak blogging. Ada masa sekejap, Neez singgah blog kawan-kawan. Tapi semalam, rasanya tak sempat langsung.


Chekgu (Chekgu BaniHassim),

takdelah chekgu. Akak kalau take a break macam CJ tu, makanya akan pengsan keboringan lah akak. Akan dah kembali dah ni heheh.. mesti chekgu frust akak datang cepat sangat huhuuuu...


Liza (Adleez),

Takdok apa-apa hal pun. Kebusyan yang melampau hehee.. dah habis exam ni, legaaaaa... boleh lah sambung aktiviti heheee..


Yam (Yummy Yum),

Haah la Yam.. 2 3 hari ni hujan pulak. Boleh dikatakan lebatlah untuk kawasan sini. Ada guruh lagi tu. Tapi astro tatak la sini.. :P


Kak Anie (Kak Lady),

Tadelah Kak.. Baru aje renovate. Nanti kalau selalu sangat renovate, tak mampu nak bayar contractor heheee...


Zino,

Kalau artis mungkinlah kot Zino. Orang kecil macam Neeza ni manalah ada peminat.. dan takde sape nak resah.. :D


Lieyn,

hehehee... ye lieyn... :). Takde apa-apa pun. Tak sempat nak update. Tu aje.. :)


Mulan,

Amboi mulan... busy ya. Baru balik pulau kan.. ;). Ini aku udah kembali wahai temanku :)


Manje,

kejap sangat tergendalanya manje.. ni dah ada dah. Tak thrill langsung kan ;)


Kak Rina,

Hotline pun rosak kak Rina. Semua line tak berfungsi hahahaha!!! Neeza sekejap aje tak sempat nak update blog.. sibuk.. banyakkkk.. hehee..


Mak Teh,

uuwwaaa!!! budak-budak sekolah Mak Teh. Lagipun cuti Shahril dah simpan untuk balik Mesia.. takleh nak gi mana-mana cuti panjang..

Ana Azhabu ilal madrasah ya anti. suuk?? nak jugakkkk!! hehee..


Maklang,

Terima kasih ya Maklang.. Neeza dah kembali :)


Cik cloudy (Miss Cloudy),

Akak ada ni cik cloudy.. tak sempat nak lari ni.. hero heroin ramai hehee..


Cath (Cat cat),

Nak ubah suai blog tak sempat Cath.. nak melayan power rangers kat rumah pun tak larat. Neeza ada a few activities tapi dah a bit free now.. yeay!!


Adry,

hahahah!! bagus juga kalau bagi hour kat earth kan.. tapi tak sangguuppp hehee..


Abang Long,

Nampaknya masih semangat lama ni abang long.. ish ish.. kena berubah kot ya.. heheh..


Abg Arif (Pak Payne),

Taraaa!!! Neeza dah datang ni.. tak lama pun kan. Tak sempat nak pejam mata pun dah menjelma.. huhuuuu...

************************************


Itulah jawapab untuk comment kawan-kawan di entry Neeza yang lepas. Saja nak buat kelainan, jawab comment di entry. Boleh tak? Suka hati kita lah kan..... Blog kita kan... huhuuu...

Neeza sibuk sikit sampai tak sempat nak update blog. Nantilah, bila free lebih sikit, Neeza update blog dengan cerita yang macam-macam. Banyak sangat cerita sampai tak tahu nak cerita yang mana. Nanti lah kita buat lat ta li lat lai li tam plom!! hehehe..


1 comment:

Chekgu BaniHassim said...

wahwah....
akak dah pandai main dgn elemen suprise ni kan??huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin