Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, March 5, 2009

Volkswagen Neeza



It's like a dream come true (though I never dream to own a car under the brand name of Volkswagen pun hehehe...) kalau betul lah Neeza dapat own this car :).

At least, I should be proud that my name is used to name the car (tapi, I wasn't name after the car ye...). For more info about this, you can read here. Article tu tahun 2006 ye. Maknanya, berita ni dah lapuk. Tak yah click pun takpe hahaha!!!
















19 comments:

Tie said...

Wow ! Kak Tie baru tahu ni, hi hi...Merah menyala pulak tuh ! Mesti Neeza bangga...he he..

mother of two said...

kat arab saudi org pompuan takleh bawak keta kan.. kalau nak test power keta mehler dtg sini...hehehehe

Mrs Rafiuddin said...

Hope ur dream come true :)
Nnti dah dapat jangan lupa masukkan entry dalam blog okehhhh :P
Boleh la kami tumpang sama itu kereta..hahhahaa....
Anniversary gift ker Birthday gift??Kita tunggggguuuuuu ..hahhaha

Kak Elle said...

huh ada pun keta after nama neeza saya cuma ada penyanyi dan pelakon Queen Latifah aje...hehehe

Neeza Shahril said...

Kak Tie,

comel kan.. merah saga tu.. :D

***********************************

Mother of two,

boleh.. drivers license valid lagi nih.. tapi international takde la.. hehe.. one day.. Insyaallah..

***********************************

As,

haaha!! tu memang dream on lah jawabnya nak dapat kete sebagai hadiah.. nanti dia kata, baik bayar hutang kete kat mesia hahaa!!

***********************************

Kak Elle,

takpe.. Queen lagi tu kak Elle.. lepas tu ada lagu malaysia nama Kasih Latifah.. kalau neeza mesti kembang bila dengar lagu tu.. heheh..

Kujie said...

cop..cop.........nak tumpang p market beli ikan sudahhhh

::ADleez:: said...

this n3 ade kene mengena ka dgn previous n3...[smbil garu2 ibu jr kaki]..heheh..jgn mare...huhu..class la...bila plk vw nk taruk name sy erk...mmmmmmm

zany said...

Wow, harus pasang impian tu Neeza, mudah-mudahan jadi kenyataan. VW sekarang cantik-cantik tau, especially Golf GTI. Meletopppp, kalau merah semuanya walllaaaaaaaa, chantik, VW Neeza tu cukup untuk anak 4 orang.

~akuni~ said...

Loh... ape cite nyer tu...

aNIe said...

Neeza...cantiknya kereta...warna menarik luar dan dalam...abang akak kata kat sana kereta murah ye..cuma tu lah...orang pompuan takleh bawak kereta...

maza said...

aderkk.. tetiba den ghaso berdukacito lak....huhuhu

sebab eh terkonangkan kereto den yg masuk dek payo.. Dah onam bulan, masih laie tak dapek claim insurans...

huhuhuhu..

tahniah ler.....at least there have a car name after you...huhuhuhu

maza said...

aderkk.. tetiba den ghaso berdukacito lak....huhuhu

sebab eh terkonangkan kereto den yg masuk dek payo.. Dah onam bulan, masih laie tak dapek claim insurans...

huhuhuhu..

tahniah ler.....at least there have a car name after you...huhuhuhu

Mak Teh said...

Kereta macam ni memang sesuai untuk Neeza. Macam mak teh sesuai dengan kereta yang jenis bas dan lori saja sebab ramai anak!

Zabs said...

Salam Neeza,
Ingat VW, ingat Neeza.
Kat sini takde lagi nampaknya kereta tu. sesuai untuk keluarga sederhana, anak 3/4 macamana tu, betul tak?

zahryanie said...

sukernya!!! kaler merah..interior pun cantik...kalo le yanie dpt satu..pergh!! puas ati rasa

l i e y n said...

wahhhh bangga2....
tp kt malaysia mcm takde pun kerete ni!
nnt kak neeza beli le kereta ni!

xiiinam said...

kalau ckLah beli...sure lepas seminggu orang BPR datang menyiasat.....he..he...

Neeza Shahril said...

Kak Jie,

boleh.. no problemmmm.. market sayur pun boleh.. hehehh..

***********************************

Liza,

nama liza dah banyak kat lagu2.. ooo liza.... lizawati... hehehe..

entry ni takde kena mengena dengan yang hidup dan yang mati pun hehe..

***********************************

Kak Zany,

VW sekarang harga mencanak canak kan.. kalau dapat best la.. kalau tak dapat.. doa aje la hehee..

***********************************

Akuni,

cerita yang takde cerita ;)

***********************************

Kak Anie,

kereta mewah di malaysia jadi kereta cikai sini.. ye la kan.. kalau dah separuh harganya..

***********************************

Maza,

lahai.. masuk paya? bila tu? kesiannya... neeza pun pernah kereta accident.. kesannya sampai sekarang.. nanti lah entry lain.. :)

***********************************

Mak Teh,

lori??? hahaha!! lawak lah Makteh ni.. tu sesuai angkut pasir je Mak Teh.. kalau bas tu okay lagi hehehh..

***********************************

Pak Zabs,

itu conceptual car aje.. (Neeza pun baru tahu husband cakap sebab dia baca article tu). Harapkan neeza.. tak baca pun hahaha!!

***********************************

Yanie,

kalau Yanie dapat, akak tumpang naik ye.. sebab nama dia sama nama akak hehee..

***********************************

Lieyn,

kereta ni takde kat market pun rasanya lieyn..

***********************************

CkLah,

hehehe.. takpe.. cakap aje hadiah dari anak murid.. huhuuu...

hidayah said...

perggghhh... sleek giler keter ni... hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin