Rajin-rajin lah click ya :)

Friday, May 1, 2009

Ayah 58 ke?

Ayah, hari ni semua orang cuti.

Ye lah. Hari ni kan birthday Ayah.

Tak lah. Orang cuti sebab labor day lah Ayah...

Tak kira lah tu.. dah birthday Ayah jatuh hari ni. Kira celebrate birthday Ayah la tu...

(dialog ini memang direka-reka oleh penulis blog. Dia frust sebab tak dapat makan cake birthday hari ni hehee..)


*********************************


Walaupun usia Ayah tinggal lagi 2 tahun untuk menjadi 60, Ayah tetap segak dan handsome di mata Ja dan adik-adik hehehh.. (jangan perasan lebih-lebih ya Ayah. Tu ayat bodek jeeee huhuuu..). Kami semua sentiasa berdoa agar Ayah sentiasa bahagia disamping Ma. Semoga hari-hari yang bakal Ayah lalui akan dipenuhi dengan rahmat dan hidayat dari Allah s.w.t. Kami juga doakan Ayah sentiasa dikurniakan rezeki yang halal dan berkat dariNya. Ja juga doakan semoga Ayah berjaya di dalam apa jua bidang yang Ayah ceburi.. Ameen...

Ehemmm.. Ayah! Pinjam '8977' bolehhh?? Boleh la yaaaa... hehehh..






17 comments:

Kak Elle said...

Selamat hari lahir pada ayah neeza...setahun muda dr saya...

silversarina said...

Selamat Hari Jadi pada ayah Neeza yang memang masih hensem dan tenang je wajahnya bila ditatap , adalah akak pandang2 wajahnya bila ke rumah neeza tempoh hari , yelah bila dia bercakap takkan tak pandang pulak ...hehehe .

xiiinam said...

selamat hari jadi ayah.......he...he...



4 tahun lebih dari suami akak je.....

zino said...

selamat hari lahir utk ayah neeza..semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin..

Insaflah said...

Selamat hari jadi buat pakcik. Neeza ada adik perempuan ?

aNIe said...

Selamat hari lahir buat ayahanda neeza yang tercinta..biar pun jauh dimata namun ayahanda tersebut lekat di hati...betul tak neeza...

Semoga ayahanda neeza dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki...bahagia bersama ma...dan dikurniakan kesihatan yang baik...ameen

kayteeze said...

Eh...betul ke umurnya 58 tahun ?? Kira muda lagi laa... Ayah kak tie dah 72 ...

Nanti sampaikan ucapan selamat hari lahir kat dia, ya... hensem lagi tu...kih kih..!!

Abahnajwa said...

Salam kunjung Neeza...lamanya tak jenguk rumah Neeza ni.. Selamat ulangtahun untuk ayah..semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan terus ceria hendaknya..Amin

nj said...

neeza...
muda lagi ayah neeza ye. Alhamdulillah semoga di panjang umur, kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. Seronok orang ada ayah lagi...

Chekgu BaniHassim said...

semoga panjang umur, murah rezeki, sihat tubuh badan...
insyaallah...

Nadia Yuna said...

Selamat hari lahir buat ayah kak neeza. Moga dipanjangkan umur penuh keberkatan.

** patutlah kak neeza comey. ayahnya hensem. hehehe =D **

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

thanks kak elle..

***********************************

Kak Rina,

ooo.. jeling-jeling ya.. hehee.. ayah dah berkedut dah sebenarnya kak RIna.. akak je tak perasan kot hehe..

***********************************

Kak Lah,

thanks kak..

ooo.. tak jauh beza ya..

***********************************

Zino,

thanks ya.. Ameen..

***********************************

Abang Long,

ehemmm.. ada! tapi dah ada 2 anak.. ni nak jadi calon untuk sape yek? hehehh..

***********************************

Kak Anie,

selalu ingat ayah dan ma neeza kak walaupun mereka jauh sebab tanpa mereka, takdelah neeza...

terima kasih kak anie atas doa tu.. :)

Neeza Shahril said...

Kak Tie,

neeza anak sulung dan ayah kawin umur 23 (awal kan..). Sebab tu umur dia 58 tahun.

thanks ya kak.. psstt.. jgn cakap handsome.. nanti tak senang duduk Ma neeza huhuu..

***********************************

Abah,

baru nampak muka abah hari ni hehehe..
thanks ya Abah atas doa tu..

***********************************

Norma,

bagi neeza tak muda kot sebab I used to see him much younger hehe..
thanks ya Norma..

***********************************

Chekgu,

thanks chekgu.. Ameen..

***********************************

Nadia,

thanks nadia..
mana ada comel.. dah tua dah hehee..

::ADleez:: said...

happy besday pak cik ramli!!!!
beruntung org masih punye ayah...hargai mereka selagi hayat dikandung badan...:)

yannfuad said...

nmpk muda ayah kak neeza.. moga sentiasa awet muda pokcik..
sonok la tiap kali besday ayah kak neeza semua org dapat cuti.. klass gitu.. hihihi..ni kes utk kt mesia jer ye..

tchersally said...

Happy Birthday uncle!..untung Neeza masih ade ayah..

Neeza Shahril said...

Liza,

thanks ya..
Alhamdulillah.. akan sentiasa menghargainya..

***********************************

Yann,

muka muda tapi dah tuaaaa heheheee...

best kan dia. besday semua orang cuti..

***********************************

Sally,

Alhamdulillah.. and thanks ya sally..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin