Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, May 17, 2009

Thursday 17 May 2007

He was born on Thursday, 17 May 2007. He's my 3rd precious gems. He's my first and the only son. He's the joy of everyone in the family. Today, he turns 2. Alhamdulillah. We pray for his success and happiness in this life and the hereafter. We want him to be a son who could help us 'there'. Insyaallah...

We love you with all our heart, our dear lovely Shahmey...






I have 2 other friends who were also born today in many many years back. They are NS (Nass) and AEA (As). Happy Birthday my friends. May your life fill with joy and happiness. Insyaallah...

17 comments:

Nadia Yuna said...

Salam kakak,

selamat hari lahir syahmey.
moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur penuh keberkatan. amin.

** akak, hero akak ni berpotensi menjadi kacak bila besar ni. heheh. =p **

zino said...

kat rumah zino ni ada dua org yg lahir 17 hb.. hehe zino dan alang.. tapi berlaina bulan dan tahun la kan hehe..

selamat hari lahir buat syahmey.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan amin.. hadiah minta dengan mak ya hehe

kayteeze said...

Selamat Hari Lahir Shamey.....

Moga berjaya,mewah rezeki dan bahagia hendaknya....

tchersally said...

Happy birthday Shahmey!!!!!

silversarina said...

Happy Birthday Syahmey comel !!

Being the only son so far ( ramai lagi tu nanti,heheh ), mesti manja Syahmey ye, tak pe , kalau mama pukul bagitau ayah biar ayah marah mama ...hihi.

MAMAMIA said...

Happy Birthday Syahmey!!!

Muka macam anak Arab lah, Neeza....

Kujie said...

selamat hari ulangtahun syahmey....moga dipanjangkan umur penuh keberkatan.

Kak Elle said...

Happy Birthday Shahmey semoga menjadi anak bangaan mama and papa ok?

::ADleez:: said...

happy birthday shamey...jgn nakal2 ok..nanti untie babab...
aperrr??? nak present...
hehehe...tungguuuuuu...;)

Neeza Shahril said...

Nadia,

Ameen....
moga makbul doa Nadia..
Alhamdulillah...

***********************************

Zino,

Zino anak hujung tahun kan ;)

ooo.. pandai ya.. suruh mintak hadiah dengan ummi.. hehe..

***********************************

Kak Tie,

Ameen...
moga makbul doa Kak Tie..

***********************************

Sally,

thanks ya..

***********************************

Kak RIna,

thanks Kak Rina..

dia sangatlah manjanya kak.. pantang silap sikit, tutup muka nangis.. tapi Ummi nya tak kisah.. biar aje.. hehee..

***********************************

Mamamia,

thanks kak..
dia kenan pak arab kot hahaha!!!

***********************************

Kak Jie,

thanks Kak Jie..
Ameen.. moga makbul doa kak Jie..

***********************************

Kak Elle,

Ameen..
moga makbul doa Kak Elle..

***********************************

Liza,

amboii.. present untuk SHahmey je ke? Ummi nak jugakkkk.. heheheee...

zany said...

happy birthday shahmey, dah makin cute pun dia. mama bagi hadiah apa?

Mrs Rafiuddin said...

HAPPY BIRTHDAY TO SHAHMEY!!
Bila nak potng cake sama-sama??
Best kan kita sama Birthday..
Bleh la kita tukar-tukar hadiah kan shahmey kan kan..cakap ummi tau :P
Auntie As pun baru 2 tahun..layak lagi dapat hadiah :P
Jangan lupe yer shahmey..hehehe

maza said...

Mudah2an baby tersebut menjadi insan soleh.. lagi menyerlah mendatangkan syafaat kepada kedua ibu bapanya dan kaum Muslimin..

ameeennnn

huhuhu

Mak Teh said...

Happy Birthday Shahmey !

( Semalam dah type tetapi print tak masuk ) Balik Malaysia kali ini mesti jumpa Tok teh, ok!

Abang Long said...

Setiap hari berblog, dan si anak semakin membesar, apa kata kita berblog 10 akan datang ?

pB said...

meh sini

anti pB ciummmmmm

Neeza Shahril said...

Kak Zany,

thanks kak..
Ummi tak sempat beli hadiah lagi... ;)

***********************************

As,

Shahmey kata, "Auntie beli lah kek tu.. kita potong hehe.. kelas pengajian takde lah pulak. Kalau tidak Ummi nak beli cake.. Auntie, hadiah untuk budak kecik je la.. zahraa boleh la dapat hadiah.. Auntie mana boleh.. huhuuu.."

***********************************

Maza,

terima kasih Uncle Maza..
Moga makbul doa Unlce tu..
Ameen.... :)

***********************************

Mak Teh,

thanks Mak Teh..

Shahmey kata, kena tengok schedule Abah dulu.. kalau ikutkan Ummi tu, memang nak je pergi.. :)

***********************************

Abang Long,

kejap aje masa berlalu kan..

***********************************

Kak Pb,

Shahmey shy shy dengan pompuan.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin