Rajin-rajin lah click ya :)

Friday, May 22, 2009

Tolong! Tolong!



Geram betul dengan bl0gspot 2 3 hari ni.

Sape pernah experience dia tak boleh bukak blog dia sendiri?

Tapi boleh balas comment kalau cepat click pada comment box tu?

Nak baca blog orang pun jadi problem.

Ada yang boleh bukak, ada yang tak boleh.

Memang geram tahap gaban niii.. &*^$%(#&^#!!!

Neeza sempat tulis entry ni pun sebab cepat click pada new post tu.

Kalau lambat 2 3 seconds, langsung dapat message "error! blogspot cannot open neezashahril.blogspot.com"

Apa yang tak kena sebenarnya? Internet di negara kaya tapi tak maju ini atau apa yek?

Help! Help!

Tolong! Tolong!

17 comments:

Mak Teh said...

Neeza,

Mak tehpun heran terkena macamtu juga apabila nak buka blog Neeza tak boleh.

Maka terfikir pula adakah alien dari mana-mana hendak mensabotage blog Neeza kerana terlalu popular??Hehehe!

Kujie said...

ada gak gangguan neeza
kadang2 kena refresh dua tiga kali

sabar je la...kankan

nj said...

neeza...
reload atau refresh...tapi kalau masa tak baik tu...kena restart PC/laptop tu. Pernah dah juga jadi cenggitu...

maza said...

adatlah tu...

kekadang perut kita meragam gak.. sama jerk dgn bendalah ini..

karang tak leh masuk gak blog nie. apa kata neeza gi complaint kat blogspot tu ha...

kalau nak cepat response lagi. elok gi H.Q kat U.S tu yg tgh dok kemaruk dgn SWINE FLU Influenza A H1N1 tu ha... kaborkan kat dia org, "apa tah ko punya blog site POU*&*&^%&^%WQRY%(&*^>>>"

huhuhuhu



huhuhu

::ADleez:: said...

haah...
blogspot prblm nihhh
tp blh jer sy masuk n3 br...
klu appears window tu click ok jer...

silversarina said...

Akak pun ada alaminya dalam bulan Mei ni , geram dibuatnya .

Ainur68 said...

Sabor jer lah Neeza. Kengkadang alam cyber ni ada mistik nyer...hahaha.

Kak Elle said...

neeza kekadang blogger macam tu susah nak buka ...

Chekgu BaniHassim said...

harap2 tak berlarutan laa...
jgn2 tibe2 belog ilang dah le...
riso gak..

tchersally said...

biasanye kalau jadi gitu sebab ade gadget yg bermasalah kat blog yg terlibat tu..kwn Sally ade jadi ari tu..bila dia remove gadget secara try n error, last2 jumpa gadget yg problem tu..dia punya gadget time world..yg sorang lagi sebab dia letak yg mcm blog Shiela mother of two tu..yg ade rama2 gerak2 tu..

miss cloudy said...

akak... try pakai mozilla kot2 la ok..

Rasyidah Abd. Aziz said...

kita ingat blog kak neeza jammed sekejap kot sbb ramai sgt nak masuk on d same time kehkehkeh...

memanglumayan said...

ko komen jerr blog 'wordpress' me yg itewww.. kehh

Muhammad Rafiuddin George Abdullah said...

blog anda berat !!! please increase your surfing speed...

kuIna LadyInRed said...

sabar yer...
harap2 x kena virus udah la.

Neeza Shahril said...

Mak Teh,

hehe.. terlalu popular?? blog neeza ni orang tak kenal pun mak teh..

tapi memang geram bila benda ni jadi.. rasanya sebab banyak gadget kat tepi tu kot..

***********************************

Kak Jie,

memang sabar kak jie.. sanggup neeza bukak balik berkali2 tapi sedih..
baru hari nampak ok sikit..

pssttt.. bl0gspot baca neeza komplen kot hehee..

***********************************

Norma,

sangat lah menggeramkan.. kalau internet okay, dia jadi cam tu pulak.. kalau dia okay, internet pulak buat hal.. grrrrr.. hehe..

***********************************

Maza,

kot nanti dia kata kat neeza..."ek eleh!! dapat blog free, banyak cekadak lah ekau ni.. suruh bayor karang, tak nak pulak.."

hehehe.. terdiam neeza kalau cam tu.. :P

***********************************

Liza,

dah click okay, terus lesap blog tu.. blog liza pun akak takleh masuk. Masuk kejap, 2 3 second lepas tu dapat error message..

tapi, kalau cepat tekan kat entry baru, boleh pulak buat entry..

***********************************

Kak Rina,

ooo.. akak pun kena ya.. maknanya bukanlah problem di saudi aje ni.. problem bl0gspot lah kot ya..

***********************************

Kak Nik,

alamak!! takut lah pulak kalau mistik tu.. hehee..

***********************************

Kak Elle,

mungkinkah kita kena tukar kepada wordpress?? hehehe..

***********************************

Chekgu,

kalau blog hilang, nangis la akak.. huhuhuuuuu...

Neeza Shahril said...

Sally,

betul lah rasanya. Neeza dah buang 2 gadget.. nampak cepat dan okay pulak..

thanks sally.. :)

***********************************

Ms Cloudy,

akak tak suka modzilla.. hehe.. ada je tapi layout dia tak cantik hehehe.. boleh gitu..?

***********************************

SYida,

ye la tu.. ramai sangat nak masuk ke, ramai sangat tak nak masuk hehehh..

***********************************

En. Me,

volleeyyyyy!!! tapi kita nak gak tulis entry.. kita kan suka menulis... hehehe..

***********************************

En. Roy,

haah lah.. sangat lah beratnya.. tapi nak increase surfing speed tu lagi beratttt.. kwang kwang kwang.. ;)

***********************************

Kuina,

virus lagi tanak... jam sekali sekala takpe lagi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin