Rajin-rajin lah click ya :)

Monday, June 15, 2009

Aduh!! sakit kepalaku..



Macam familiar aje tajuk tu kan. Teringat iklan panadol rasanya kat Malaysia. Hari ni ialah hari sakit kepala. Kalau Neeza kata sakit kepala, mesti ada somebody tu kata "kenapa sakit? kena ketuk ke?". Kekononnya kena sebut 'pening kepala' dan bukan sakit kepala.

Hari ni cuaca panas sangat diluar. Humidity tinggi. Cuaca macam ni sesuai untuk pokok kurma yang tengah berbuah sekarang. Walaupun dalam rumah sejuk, bila duduk dapur dan buka tingkap, hawa panas masuk uissshhh... macam berdiang kat kawah dodol je rasanya. Hidung pun srottt srettt je ni. Hmmmm.. camana nak convo esok ye?? hehee..

15 comments:

pB said...

Salam


esok kor konvo???

Kalu lagu tu , keno makae ubat lar tu. Biar cepat cepat sia' ...

nj said...

neeza...
hari ni juga norma diserang migrain tengahari tadi selepas angkat jemuran kain kat luar tu (cari nahas sbnrnya)...telan actifast 2 biji...nak tido...tapi dpt lelap sejam je...malam ni ok dah...

Selamat Bergraduasi!

Rasyidah Abd. Aziz said...

selamat bergraduat hehehe kita pun baru nak baik demam ni, sakit kepala cam nak rak

silversarina said...

Boleh rasa panasnya camne, kat sini yang panasnya baru 30an degrees dah membara ... memang akak pun pening bila keluar rumah, tahun ni lain panasnya.

Selamat bergraduasi..Tahniah !!

Kak Elle said...

sama lah dgn saya mandi peluh di dapur....saya sambung cuti sampai wednesday...malasssssssssss

Cat Cat said...

Yelah Neeza, time musim panas.. Lebih2 lagi negara Arab - panas menbahang... Kalau ada swimming pool kat rumah, mau beremdam cam badak hari2 kan..???

zany said...

kat sini luar dalam rumah panas, especially waktu malam, haba terperangkap. jenuh nak pasang aircond je.

Ainur68 said...

Tahniah. Selamat berkonvo and get well soon!

manlaksam said...

Selamat bergraduasi.......

yginsaf4 said...

siannyerr akak neeza tewww..

noniey alias said...

wah siap ada konvo lagi tuh.. dasyat... heheheheh....

jangan minum ais.. nanti lagi sakit kepala

l i e y n said...

convo tetap convo!
makan ubat, jaga makan, jaga tido...

nurie said...

kat sini pun paaaaanas aje...samala kepala pun dh naik pening nih.
Selamat konvo!

ibusinga said...

Yezzza...
esok konvo??!!
update gambor tau...

maza said...

di tanah air gerebu menguasi beberapa lembah dan bandar besar..

ramai yg menghadapi sesak nafas, dan batuk2..

hawa pun panas, high humidity ...

Alhamdulillah, pembenihan awan juga perancangan menghadapi La Nina telah menjadi..

jadinya dua hari berturut2 hujan lebat melanda KL. Akhirnya hari ini jerebu menghilang dan tampaklah mentari bersinar..

tapi sebelah petang pula, jerebu degil itu kembali menyinggah.. hmmm

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin