Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, June 21, 2009

Doakan kami



Hehehe.. sempat lagi tu nak update blog.

Debaran semakin terasa. Macam ni lah Neeza. Bila nak travel naik flight or naik bas (any scheduled public transportation), mesti berdebar. Feels like I have a butterfly in my stomach! Kalau naik kereta sendiri tak kisah sangat sebab masa tu kita yang adjust. Bila naik kenderaan bertiket ni, jantung tu dup dap dup dap je. Dalam kepala macam-macam difikirkan. Dapat kejar flight tak? Semua benda penting dah dibawak ke. Ada tak barang tertinggal. Rumah dah kemas ke. Eh! rumah pun kena kemas jugak. At least tak lah sakit mata memandang bila balik semula kesini. Tadi plan nak basuh baju yang tinggal. Tengok lah kalau sempat.

Alamak! Chomey tak mandi lagi. Gotta go.

Doakan kami selamat didalam perjalanan ya. Selamat pergi, selamat pulang. Come back in 1 piece each. Insya Allah... Ameen ya Rabbal Alamin...


19 comments:

silversarina said...

Selamat kembali ke tanahair !!

InsyaAllah selamat semuanya. Amin.

::ADleez:: said...

;(....;(....;(
[spechless]....

Jie said...

moga semuanya dipermudahkan...selamat kemabli...

cikMilah said...

welcome home! Semuga selamat perjalanan. Bab risau tu
Perkara biasa tu Ja... :)

tchersally said...

safe journey Neeza!!! welcome home !!

kayteeze said...

Selamat semuanya... eh..jangan tercicir pulak sikecik tu, ekekeke....

Chekgu BaniHassim said...

aa...
akak balik sini ek??
rumah dah siap kemas dah nih...
dah siap ngn bunge2, ngn kapet ijau nih...
lame tak mai sini...

safe journey home ye...

Kak Elle said...

Happy holidays juga selamat pergi dan selamat kembali ok

maklang said...

selamat kembali...jangan lupa datang rumah maklang tau...

maza said...

wokay hati2 di jalan raya.,..

den nantikan kek rumah bertiang piling ni ha.. huhuhu

madina said...

Selamat jalan k neeza... Selamat pergi dan selamat kembali. Insya-Allah jumpa lagi hari raya nanti. Mudah2an semua baik2 je.

Cat Cat said...

Neeza,
Selamat pulang ke tanahair yang tercinta.

manlaksam said...

Pak Man doakan semoga semuanya berjalan lancar dan selamat.

ibusinga said...

selamat balik Neeza!!!

Ainur68 said...

Kalau nak balik Kemaman tu singgah2lah Kuantan yer...tapi calling2 ler dulu...hehehe.

Adry said...

Again... have a safe journey kak...

nurie said...

Welcome back to Malaysia & hv a nice journey!

13may said...

selamat selamat :)

MULAN said...

moga dipermudahkan segala urusan dalam perjalanan tu..

singgah kerteh tau..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin