Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, June 11, 2009

Merdeka!

Nak gelak ke tak nak gelak? Gelak sikit lah.. baru belajar seciput, kena study sikit, exam secoet tapi stress lebih pada budak ambik SPM lah pulak. Bila dah tua ganyut umur dah banyak masih nak study, cam ni lah jadinya. Alhamdulillah, semalam, tamatlah 2nd session untuk level 1 arabic, tajweed dan islamic learning yang lain. Kalau nak sambung level 2, lepas Eid lah. Psstt.. kawan-kawan yang nak register untuk level 1 next term, biasanya registration dibuat masa bulan Ramadhan. Kalau ada info, kita hello hello ya.. ;)

Tergerak hati nak bawak camera semalam. Takut jugak kalau 'dirampas' camera tu. Neeza pun curik-curik lah snap gambar dalam tu. Sekali nampak one of the administrator. Dia tak marah pun. In fact, dia lagi tolong snap kan gambar. Lepas tu, dia pulak tanya, nape tak ambik gambar 1 class? Lorrrr.. kalau tahu cam tu, lamaaaa dah Neeza bawak camera hehee.. Anyways, ada yang memang tak nak ambik gambar. Ye ke? tak tahu lah. Sebab tak tanya pun. Setakat yang Neeza tanya dan mukanya disnap, semuanya tak kisah pun. Tapi, atas sebab-sebab tertentu, ada gambar kena censor muka mereka.

Rasa sedih pun ada semalam walaupun besar kemungkinan, kami akan jumpa lagi next level. Biasalah kan. Mood perpisahan. May be Neeza je kot yang rasa sedih. Orang lain selamba je nampak. Mungkin juga sebab kami akan jumpa lagi 16 June ni untuk majlis graduation hehee..























16 comments:

ibusinga said...

merdeka!!!!
boleh masuk buku dalam kotak..simpan dalam gobok...:)

nj said...

neeza...
excited la pulak nengok classroom and school ni...tak dapat mengajar...belajar pun jadi la...InsyaAllah nak join kelas tu kekgi...

Kak Elle said...

cepat upload blog neeza kali ni...hehe
oh dah bolih yahoo yahoo ye?

::ADleez:: said...

hehhehe..
wowooo...
siap posing2 lg nihhh..ngak aciii nihh..
ade org tu kann..kene repeat paper sem depan..;)~

maza said...

uiks! kirim salam kat awek paling cun kat dlm kela tu yea!


hehhehe

l i e y n said...

kak neeza, contact lens abis stok ke?
pelik plak tengok kak neeza pakai spek
anyway, selamat berkonvo...

Abang Long said...

Kenapa ada dua wajah yang dikaburkan ?

Nasib baik berita tidak dikaburkan.

Bila terpandang keadaan pintu masuk ke sekolah, teringat kisah zaman Imam Syafie, gambaran sekolah atau maahadnya pun begitu.

Nini Marini said...

salam akak..

akak,tukar template eh.sesuai dengan akak yang duk saudi.
cume ruang menulis je yg makin sempit.tapi kalau akak tak kisah takpe je.yg pntingnye akak sbb akak yang nak tulis kan.

selamat belajar akak!!
jangan nakal² keh!
=)

ALAF21FC said...

Jangan berhenti membaca, dan jangan berhenti menulis.

manlaksam said...

Semoga lulus dengan cemerlang.

silversarina said...

Tahniah sebab dah tamat level 1... bagus betul dapat belajar arab dengan gang di sana .

mother of two said...

tahniah!!!
pas nie boleh tlg ajar org lain:)

kayteeze said...

Wah.... beruntung juga Neeza.. masih dapat menuntut ilmu walaupun ada anak2 yang masih kecil...

Mrs Rafiuddin said...

rindunyer sekolah :(

Neeza Shahril said...

Ibusinga,

hehehe.. semestinya maggie!!!

***********************************

Norma,

sila imagine dulu norma berada dalam kelas tu.. lepas tu belajar pulak.. besttttt... :)

***********************************

Kak Elle,

tukar template kak elle.. tapi ada lagi link yang tak masuk tu..
dah.. tapi sibuk pulak sebab busy preparation nak balik.. ;)

***********************************

Leeza,

heheh.. dah habis exam baru boleh posing posing.. ;)

***********************************

Maza,

awek-awek dalam kelas tu semuanya dah beranak pinak.. dah bercucu pun ada.. yang tu boleh?? heheheee...

***********************************

Lieyn,

contact lense ada 5 pairs lagi tapi.. solutionnya tinggal sikit.. takkan nak rendam air masak pulak kan hehee..
thanks lieyn..

***********************************

Abang Long,

sebab diorang tutup muka kat luar.. privacy untuk diorang.. :)

ooo begitu ke...

Neeza Shahril said...

Nini,

akak pun terasa sempit sangat.. tapi akak tak reti nak tukar template bila kena download.. kalau copy coding reti la.. hehee..

***********************************

Alaf21,

tak berhenti.. akan terus belajar, Insyaallah..

***********************************

Pak Man,

Insyaallah.. Ameen

***********************************

Kak Rina,

thanks kak..
nak sambung lagi kot.. belajar kali ni, tak banyak yang neeza practic..

***********************************

Shiela,

Insyaallah.. ajar sikit2 boleh la.. banyak2, errrr.. kena tengok buku hehee..

***********************************

Kak Tie,

ada orang tengok anak, senang sikit.. kalau tidak, kena hangkut la jawabnya ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin