Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, June 4, 2009

Rehat sekejap



*huuaarrrgghhh*

oit!!! menguap tutup mulut laaa..

ish.. lupa pulak.. ;)

Rehat sekejap daripada study (ecewaaahhh!! mengalahkan budak nak ambik PMR je gayanya hehee..) sambil jamu mata baca blog cyberfriends. Malangnya ada beberapa blog tak dapat dibuka. Macam jadi pada blog Neeza hari tu jek.. Nape ek? Kalau nak kata blog tu berat tak jugak kot.

Tadi, blog yang Neeza bukak tapi hanya bertahan beberapa saat ialah blog Zino, Chekgu banihassim, Kak cikmilah, Kak Jie, Maza, Teachersally dan beberapa blog lain. Nape ya? Dah try tekan comment box tapi once error message keluar, tertutup lah segalanya. Adakah sebab ada orang telah install IE 8? Patutnya kalau IE tu latest, takde masalah lah kan. Entahlah. Anyways, bila Neeza rehat lagi, Neeza akan cuba buka lagi ya.

Dikesempatan ini, Neeza mohon berbanyak kesabaran kepada chekgu banihassim di atas kemalangan yang menimpa adiknya. Teruskan berdoa chekgu ya. Semoga adik chekgu segera sembuh. Ameen...

Hari ni hidung ni rasa sebu aje.. macam nak kena flu je. Harap-harap tak lah.. mungkin sebab tadi banyak sangat berperang dengan habuk kot.

Okay, times up! sambung baca buku ;)

17 comments:

maza said...

uiks..

maza boleh buka blog maza tanpa masalah pun.. hmm

maza bukak kat rumah, juga di ofis ... hmm wokey jerk!

ker... neeza punya komputer bermasalah.. ada bugs ataupun virus sudah hingap! hmm

Mrs Rafiuddin said...

perghhhhh,cayalah..
sungguh tu study sampai tak keluar berlibur :P

nj said...

neeza...
tak pe rehat tu...'kit kat' break orang kata...
semoga cemerlang!!!

zino said...

ada masaalah ... macam mana nak repair tu ..

::ADleez:: said...

tu diaaaa...
calon best student nihhh!!!
x lekang dgn buku...
tp apesal tp kali sy br jer nak start bukak buku...mulut sy pon nguap ngantokk...huhuhu..pas2 sy pon tido...;)
bile mase nak stduy nihhh????

Neeza Shahril said...

Maza,

tak tahu laa.. ni tadi blog neeza pun tak leh bukak.

betul la nih. Ada bugs ni.. bugs bunny kot.. hehee..

***********************************

As,

haah betul tu.. takleh berlibur langsung.. study je.. ni dah srot srot pulak.. lagi lah takleh berlibur huhuhuuu...

***********************************

Norma,

thank you Norma.. Ameen..

***********************************

Zino,

repair tak reti sebab Neeza cuma pandai type je ;)

***********************************

Leeza,

Best student?? Ameeeennnnn...
makbul lah doa Leeza.. walaupun macam tak berapa nak cerah je bulan hehehe..

kalau ngantuk, gi tido jee.. huhuu..

tchersally said...

Neeza,
blog Sally tak bolebuka..hmmm..kenapa la plak ni eh..rasanya tadek pun tambah benda2 baru..hmmm..
Neeza dok study ape ye..?

pB said...

salae adik chomel


kak pB pun , dalae duo tigo hari ni , internet kat pejabat ni bermasaAloh sungguh lar. Keno refersh tigo pak kali , baru buleh tubek website hok nok baco tu ....

beso dio doh bekali , bukae orghe sajo hok sakit ....

study sungguh tuu
tapi jangae sapa demae ke diri pulok

Mak Teh said...

Kaifahal ya ukhti ?
You study hard and become mumtazah ok? Selepas itu boleh banyak berblogging lagikae? Jangae sampae tok napok cik abae sudah lah.
Hehehe, bahasa rojak !

l i e y n said...

study....jangan tido!!

Neeza Shahril said...

Sally,

blog neeza sendiri pun susah nak buka.. tak tahu lah kenapa..
neeza study untuk exam sekolah sambil-sambil je.. :)

***********************************

Kak Pb,

Mungkin ada certain application hok wak jadik lagu tuh.. tapi Ja tok sure hok mano sor..

baghu ni okay doh. Ni jadi smula.. geghae jugok segho :D

thank you.. study kohor2 jah.. ;)

***********************************

Mak Teh,

Bikhairin, Alhamdulillah.. Shlonik? hehe.. tu bahasa slang.. neeza pun tak sure maksud dia..

Insyaallah.. kalau boleh tolong sampaikan ilmu yang Neeza dapat pun okay dah.. :). Che abae mesti ingat :)

rojak pun sedapppp.. hehe..

***********************************

Lieyn,

tido best peee.. :D

Kak Elle said...

sekejap aje ye...hehe

manlaksam said...

Selamat belajar, semoga dapat nombor satu!.

ibusinga said...

bila nak merdeka habis exam ni....
:)

Rasyidah Abd. Aziz said...

good luck kak neeza!

Neeza Shahril said...

Kak Elle,

mesti.. kalau lelama nanti terlelap pulak ;)

***********************************

Pak man,

sekolah orang tua takde nombor.. takut gaduh haha!!!

***********************************

Ibusinga,

lagi 4 hari baru merdeka ;)

***********************************

Syida,

thank you shida :)

WanHidayat said...

Akak...nak berehat ek...ok selamat berehat...

Errrmmm...masalah nak bukak blog org tak dapat?. Akak cuba guna Google Chrome, mmg best dan lebih mudah...function dia sama IE gak...

http://www.google.com/chrome/

Akak cuba ek...selamat mencuba, SAFARI pun boleh tahan jugak...

Selamat berhujung minggu!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin