Rajin-rajin lah click ya :)

Tuesday, June 30, 2009

Seminggu sudah

Hari ini dah masuk 8 hari Neeza dan keluarga berada di Malaysia. Alhamdulillah, cuaca panas dan lembab yang ketara ni masih mampu kami hadapi hehee (ayat penyejuk hati :)). Apa-apa pun memang best lah balik Malaysia. Boleh makan durian, makan manggis, makan rambutan huhuuu... (bagi orang jubail jeles skettt :P).

Setakat ni impian untuk jumpa blogger tercapai sikit saja. Tadi, Neeza jumpa Mak Teh, Kak Pb dan Kak OO di rumah Mak Teh. Seronok tengok pelajar-pelajar Mak Teh dan Kak OO yang berseri-seri semua wajah mereka.

Sekarang kami berada di Kuala Kubu Baru - rumah adik Neeza, Shima. Lepas tu kami akan beransur ke Kemaman, Insyaallah.

Neeza takde internet access. Ni tumpang rumah Shima. Kejap lagi nak makan durian 101 dan durian kawin yang besauuu. Babaiiiii...

p/s: gambar tak upload lagi. Balik nanti la upload semua gambar :D


24 comments:

tulipurple said...

oooOooOOOoo...dah seminggu ek,bila nak jumpa nie..kita wat theme ala padang pasiaq nak..hehe.
p/s:no hp yg aritu tokleh pakai dah ek?

maklang said...

kalau sudi singgah lah umah kami ye...

silversarina said...

Balik Kemaman nanti kalau sempat kita jumpa ye...anak2 dara akakpun baru sampai pagi tadi ..tengah happy mood ni :)

tchersally said...

Salam Neeza,
kalau ter ke Klantan..gimme a call!

cikMilah said...

amboi suker nyer dia....have a good time ya. Ada nak mai Penang ka?

cikgu_math said...

selamat kembali ke malaysia..
dan selamat berjumpa bloggers.
bila nak ke KB??

zino said...

patut senyap je...dah sampai malaysia rupanya... welcome home... zino pun baru lepas makan doreyan ni..

Chekgu BaniHassim said...

sirih pulang ke gagang...
hujan batu di negeri sendiri...
musim durian di bumi sendiri...
musim kurma di bumi org...huhu

maza said...

bila lak si neeza nak singgah kat KL yea... huhuhu

meh ler singgah ke gubuk kecil maza... jangan segan2..

tapi kalau maza segan patut ler kanzz.. rumah maza kecik jerk! huhuhu

Abang Long said...

Shah Alam ke Klang cuma ambil masa 15 minit sahaja.

Kak Elle said...

selamat pulang neeza dan enjoy makan2 ye.

Yummy Yum said...

tak singgah sini ke...nak jugak tengok baby sumeyyah tu..hehe

elisataufik said...

Orang Khobar pun jealous!!!
*uwwwaaaaa*

ibusinga said...

makan doyan puas2 tau!!!!

WanHidayat said...

Salam.....

Ooooooo....akak kat Malaysia ke?. Balik Jengka?.

Saya balik Kuantan tgh bulan Julai nih.....

Akak, jgn lupa pulun durian puas2...semoga akak happy bersama sanak saudara di sana.....

manlaksam said...

Pak Man harap Neeza sekeluarga akn gembira sepanjang tempoh bercuti ni.

Intan Noorazlina said...

wah... ada kat m'sia ek... bila nak dtg sini kak neeza???

Adry said...

uish... bestnya makan durian... kat sabah dah habis da musimnya... alahai

xiiinam said...

Salam Neeza..
Lamanya ckLah tak berkunjung dan dikunjungi ...
Maafkan ckLah ya..
Dah lebih sebulan tak ada line internet di rumah...
Hari ni baru hidup semula...

Baru tau Neeza ada kat Malaysia....

Nadia Yuna said...

Bila boleh jumpa kakak?

kuIna LadyInRed said...

enjoy ur balik kampung...

sudi2 lah jenguk sy di utara nie..

yginsaf4 said...

weiii bila nak banjer nih.. ihihi

hidayah said...

salam kak neeza...

ni yg jeles ni... terkenang2 buah2an tempatan depan mata.. huhuhu..

KAKTINY said...

salam kak neeza..

lah.. ada kat mesia dah ker?..
cam ner nak roger2 jalan2 cari makan?...
nak gak calling2 jumpa2...

email tiny : ciktiny@gmail.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin