Rajin-rajin lah click ya :)

Wednesday, July 29, 2009

Break for award ceremony ;)


Cerita cuti di Malaysia ada lagi sikit lagi rasanya tapi kita break lah kejap sebab Neeza nak buat acara penerimaan award dari Madam Purpleheart kejap. Lama dah dia bagi tapi masa acara tu dibuat, Neeza sedang coti coti Mesia!

Dengan ini, Neeza terima lah 2 award comel dari Madam Purpleheart ya. Time kasih daun keladi. Kalau ada lagi, bagi lah lagi :)







Blog Neeza biasa-biasa aje lah Madam Purpleheart. Tak layak terima award ni pun sebenarnya. Tapi, since orang dah bagi, kita kena ambik kan. Kalau tidak orang kata tak sudi. Neeza.... memang sudi.. hehehe.. Terima kasih once again :).

6 comments:

kayteeze said...

Ooo...tahniahlah Neeza...hihi...

Kujie said...

wow...ada majlis gilang gemilang rupanya...


hehehe..pakai baju lip lap lip lap tak neeza?

nya myra said...

tahniah auntie neeza ..
blog auntie neeza memg best r !!
paling glamer & fofular ;)

silversarina said...

Comelnya awards ni semua, amat sesuai buat neeza, way to go babe !!

nj said...

neeza...
akhirnya!!! terima kasih kerana sudi terima...

Neeza Shahril said...

Kak Tie,

tenkiu kak hehee..

***********************************

Kak Jie,

neeza pakai t shirt pagoda je kak sebab orang tak nampak.. hahaha!!! ye la tu kan.. ;)

***********************************

Nya,

mana ada fofular Nya.. auntie bukan artis.. blog auntie pun hidup segan mati tak mau huhuuu..

***********************************

Kak Rina,

award kawan2 yang baik hati ni bagi... suka suki je tu.. :)

***********************************

Norma,

memang sudi cuma agak kelembapan untuk buat majlis gilang gemilang hehee..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin