Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, September 3, 2009

Blog berhibernasi



Bukan beruang kutub je pandai berhibernasi.. blog pun pandai gak.

SOALAN: BILAKAH BLOG BERHIBERNASI?

JAWAPAN: BILA TUAN BLOG TAK MAKAN NASI!!


hahahahaha!!!!!!

Blog ni terabai semenjak tuan blog terlebih rajin melepak di muka buku atau dalam bahasa omputehnya facebook huhuu...

Campur bulan puasa ni, banyak aktiviti fizikal dan mental.. bla bla bla.. jadi, masa sangat limited. Sape yang tak nak datang blog ni, takpe.. tak yah datang. Tuan blog tak marah sebab tuan blog pun tak banyak merayau-rayau sangat lately. Mintak maaf lah bebanyak...

16 comments:

Nadia Yuna said...

kak neeza ku sayang, add nadia eh, nadia kerap jugak update facebook tu =)

kire kalao lame sgt x update blog, akak boleh le usha ke facebook nadia. huhu

akak search

cikgu nadiah

kayteeze said...

He he... samalah dengan kak tie. Malas betul. Tapi suka jadi silent reader, hihi...

cikgu_math said...

hanya berhibernasi....
bila musim bertukar, dia aktif semula, kan???

zino said...

ramai yg dah melepak kat mukabuku tu hehe

pB said...

lamo lamo blogspot ni mati sebab demo pakak dok melawat facebook ..

kak pB tok ngam dengan facebookkkk

Adry said...

owh.. biasala tu kak... saya pun kengkadang berhibernasi gak.. hehehe

Kujie said...

kak jie dak de facebooklah...sengaja tak nak buka akaun...takut terjebak

tk pa neeza..kita mak2 ni faham sgt kebizian bulan posa ni

nurie said...

akak join fb atas nama apa ek? nti sy jejak akak & request k...tp sesekali update la blog ni...nti rindu plak kat crite2 akak

cHeRyNa PiReS said...

takpelah kak neeza...tidak kisah pon...sha plak takleh nak fb selalu sbb pc asek jammed je...so adillah:)

Family Memoirs said...

Haaa? Neeza berhibenasi? FB tu bukan susah nak update, itu tak boleh nak jadikan alasan. Kot-kot Neeza terjebak ngan FarmVille macam akak tak? Seronok berkebun di alam cyber sebab tak payah jumpa cacing dan ulat beluncas. Heeee, geliiii...Nanti akak hantar pokok2 dan haiwan2 tenakan ye.

maza said...

huhuhu.. janganlah tinggal daku, bawalah daku pergi.. bersamamu.. huhuhu

hehehehe

mudah2an mood berblog kembali lagi utk neeza gitew. huhuhu

silversarina said...

Jangan,oh jangan ... kami pasti akan merinduimu ... jangan cuti lama2 ye :)

noniey said...

patut lah skrang ni selalu sgt nampak dalam muka buku.. hehehe

Mior Azhar said...

Neeza,
Selamat Ber Ramadan Al Mubarak.
Sama lah kita... asyik-asyik ke mukabuku sampai blog pun mcm dah malas nak jenguk... melawat blog org pun dah jarang2

13may said...

selamat selamat :)

Neeza Shahril said...

Nadia,

dah ada punnn.. :D

***********************************

Kak Tie,

tapi kengkadang silent pun orang tau kan kak ;)

***********************************

CM,

musim ni lambat sikit nak tukar kot.. ;)

***********************************

Zino,

sebaris tulis, sebaris balas.. senang kan.. :D

***********************************

Kak Pb,

facebook meriah!! :D

***********************************

Adry,

hibernasi ni kadang2 baik untuk kesihatan kan ;)

***********************************

Kak Jie,

kat blog pun kak Jie sangat sibuk.. ini pulak kalau ada facebook.. kak Jie ramai peminat :)

***********************************

Nurie,

bila sibuk bercucuk tanam, tak sempat nak tulis cerita hehee..

***********************************

Sha,

tu la kan.. bila pc buat hal, bosan je rasa..

***********************************

Kak M,

tu la.. sebab sibuk bertani la tak sempat nak update blog... kat situ takde cacing.. ada coins je.. huhuu..

***********************************

Maza,

jommm... kita berjumpa di muka bukuuu.. hehehe..

***********************************

Kak Rina,

tak cuti, hibernate je.. hehee...

***********************************

Noniey,

akak dah jadi peladang :P

***********************************

Pak Mior,

sama lah kiteeeeee :D

***********************************

13may,

selamat :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin