Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, November 19, 2009

A new member of Ramli's


Alhamdulillah, Neeza baru dapat message dari Fairuz (adik lelaki number 2) yang isterinya selamat melahirkan seorang baby girl pada jam 10.52 pagi tadi. Mabruk Ya Fairuz dan Lin.

Ini bermakna, bertambah seorang lagi cucu En Ramli Musa :). Ini merupakan cucu ke 8 dan cucu perempuan ke 6 untuk En Ramli dan Puan Normah. Alhamdulillah... ramai perempuan bermakna ramailah tukang masak Opah! hehehee...

Ini juga bermakna bertambahlah sorang lagi ahli keluarga kami yang lahir pada bulan November (perasan tak entry November Neeza? penuh dengan birthday wish ajeeee :D).

Eh! kejap.. hari ni kan birthday someone juga. Birthday sape ek? errrrr..... eh! birthday Neeza la (hahahaha!!! buat-buat lupa la kononnnn.. :P).

Baby girl of Lin and Fairuz share the same birthday dengan Neeza... 19 November! Seronottttt rasanya :). Alhamdulillah..

Doa Neeza - Ya Allah, selamatkan kami selalu. Tempatkanlah kami didalam syurgaMu. Jauhilah kami dari azab kubur dan azab api neraku. Jauhilah kami daripada fitnah manusia. Jauhilah kami daripada fitnah dajjal. Permudahkanlah segala pekerjaan kami Ya Allah. Bahagiakanlah hidup kami dan murahkanlah rezeki kami. Lindungilah kami dan masukkanlah kami didalam golongan orang-orang yang engkau cintai... Ameen....


8 comments:

Yummy Yum said...

hepi besday kak neeza....semoga dimurahkan rezeki selalu

pB said...

happy besday Jaaa

kak pB doa hok molek molek jah berlaku pada Ja ..

hok tok molek tu , mitok jauh jauh larrrr


kemaring harijadi Kak Lang

cHeRyNa PiReS said...

Happy birthday kak neeza..
Doa yang sama kak neeza baca, Sha aminkan.

Kak Neeza? Sama zodiac dengan cik abang ke?

ibusinga said...

happy birthday Neeza!!!!!

silversarina said...

Happy birthday Neeza !!

Sama macam sofie kongsi birthdate dengan maktehnya .... 1st August .

zino said...

selamat hari lahir kepada tuan rumah semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan.. amin..

aNIe said...

Tahniah pada keluarga Ramli...khas buat adik neeza dan isterinya...

tulipurple said...

eppy belated bday sis..may ur life full of rahmah n barakah.congrats to ur bro n sil for the newborn baby gurl!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin