Rajin-rajin lah click ya :)

Saturday, March 6, 2010

Kelas cuti lagi... yariba yariba!!! :P

Baru saja dapat text message dari Jalyat tempat Neeza belajar. Jalyat dah berpindah tapi kelas tak boleh start lagi. Tahu... mesti banyak barang tak settle lagi. Takpe, take your time. I am okay aje... sukerrrr.. hehee...

Tadi Neeza ke clinic. Hmmm.. should I tell the whole world what had happened to me? Mungkin tidak... Cumanya, something is wrong with me that requires me jumpa doctor. Setelah berjumpa dengan 3 specialists from 3 different hospitals, setakat ni, Alhamdulillah. Nothing is wrong and I hope it continues that way. Biidznillah... Tapi, doctor did ask me pergi jumpa dia balik lepas ambik ubat yang dia bagi. Tapi rasa macam malas je makan ubat tu dulu...

Tak lama lagi 2 warga Jumanisaa akan pergi meninggalkan Jubail. Sedih juga sebab bila dah bersama-sama ni, rasa agak rapat. Kawan-kawan lah saudara mara kami disini. Tapi, takpe sahabat-sahabatku. Rezeki kamu ada disana. Pergilah... kami merelakan.. jiwang lah pulak seposen ;).

Dua tiga hari ni, sand storm melanda Jubail dan tempat-tempat sewaktu dengannya. Kami tak digalakkan berada di luar sebab sand storm ni tak elok untuk kesihatan especially penyakit batuk-batuk. Semalam pun Neeza dah batuk-batuk. Semoga Neeza dan keluarga sihat selalu... InsyaALlah..

Kenapalah riyal rendah sangat compared to ringgit. Dah lah kami nak balik malaysia ni. Hmmm.. bosanlah cam ni. Ekonomi dunia tak stabil. Sabar sajalah Neeza... rezeki Allah yang bagi. Berdoa dan terus berdoa ya...

4 comments:

aNIe said...

Mak budak kalah bebudak bila cuti...hehehhe

Nak balik Malaysia ke...jom pi makan2...hehehe

cHeRyNa PiReS said...

hmmm...agaknya kat sana panas bangat macam kat sini ke kak neeza?

bilalah kak neeza nak balik mesia nieh...

nj said...

neeza...
errrr...sakit mende pulok sampai gi jumpa doktor...ke sumayyah nak adik?? (ayat meracun!)
Anyway take care. /

Neeza Shahril said...

Kak Anie,

nak pergi tapi kena tengok schedule... kalau ikut MIL, dia nak kami dok rumah aje...

***********************************

Sha,

sini tak panas sangat Sha..
Kak Neeza nak balik 17 ni.. InsyaAllah... datang lah Banting.. rumah MIL kak Neeza.. ;)

***********************************

Norma,

ish ish ish.. dok laaa... sakit hok berkaitan jugok.. sakit orang puang.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin