Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, February 13, 2011

Routine continues...

Class has started and I'll be having 3 1/2 hours less at home for 3 days in a week. So, I have to schedule myself dengan bijaksana so that takde kerja yang terbengkalai. Hahaha!! Sounds so perfect huh! Since I'm not that perfect (though I always wish to be so), I'll try as much as possible to complete necessary things at home.

Bukan senang nak adjust balik lepas 3 minggu cuti. Dah biasa bersantai-santai buat kerja sambil jenguk-jenguk computer. Bila kelas, ada homework kena buat, ada ayat Al Quran kena hafal. Semua tu takes time kat rumah pulak. May Allah assist me in everything I do.. Ameen...


Kerja paling tak suka!!! tapi.. kena buat jugak.. ;)

6 comments:

maza said...

tak da apa nak diucapkan sepantas ucapan ini, welcome back to school.. heheheh

i jealous u...hehehe

Aku Cikni Ahnie said...

Saya pun paling tak suka menggosok baju... apo nak buek...

Tie said...

Back to school, ekekeke........

Kak tie pun tak suka gosok baju. Pulak tu kena buat 'side' yang tajam2.. huhu...

MULAN said...

aiseyman... ni keje ironing lah yg paling malas...

Neeza Shahril said...

Maza,

jangan jeles dong.. jom ikut sesama.. tapi kena pakai abaya la sebab kat situ lelaki takleh masuk hehee..

===================================

Cikni,

tak best kan gosok baju.. geram tengok gosok2 kedut jugak.. tu yang malas tu..

===================================

Kak Tie,

kalau setakat buat side takpe kak.. nak hilangkan kedut tu yang nyampah sikit.. :D

===================================

Mulan,

nampaknya ramai tak suka ironing kan.. patutlah laundry banyak dah buat service iron murah2 je hehee..

l i e y n said...

me too...kalau lipat kain lg malas

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin