Rajin-rajin lah click ya :)

Saturday, March 19, 2011

KRMJ Family Day 18 March 2011

If I were to comment about our KRMJ Family Day yesterday, I would say... it was a great event for everyone who came. Gulai Daging tak dapat dilupakan. Sampai ke petang masih ada yang cicah gulai dengan roti.. Jazakallahukhaira to all the cooks yang mengorbankan masa untuk tidak bersama family semata-mata untuk memasak untuk kami yang bersuka ria di beach camp.

Of course, in any event pasti ada kelemahannya. Tak dapat di elakkan because we can never fulfill everyone needs. Try to accept everyone's strength and weaknesses is the best way to improve. InsyaAllah.

Ramai juga kawan-kawan dari Dhahran turun. Alhamdulillah. Semoga mereka sudi datang lagi di event yang akan datang... InsyaAllah..








5 comments:

kayteeze said...

Seronoknya aktiviti gitu, terutama bab makan-makan. Kak tie ni kalau masakan orang, laju je kak tie makan.. tengok ada coloring contest tu teringat time anak2 kak tie kecik dulu. Selalu juga bawa mereka masuk contest kat shopping mall...

maza said...

Perkhhh.. ramai giler yg datang....

confirm meriah sungguh.. hehehe

psst: ada sukaneka tak?
ahaks

dangarumbia said...

Maaflah Neeza, kak tie kena tukar url lagi....

http://dangarumbia.wordpress.com

Zabs said...

Salam Neeza,
Masa beginilah baru dapat berjumpa,makan2, cakap2 dan bergambar2an. Nic3 photos.

Neeza Shahril said...

Kak TIe,

sesekali seronok kak.. tapi penat la sebab dari pagi sampai petang..

===================================

Maza,

sukaneka takde.. ada pertandingan waveboard je.. :D

===================================

Pak Zabs,

kat sini kami sangat sinonim dengan gathering dan makan2 hehee..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin