Rajin-rajin lah click ya :)

Monday, April 18, 2011

Not feeling good vs Sick


You're not feeling good because you're sick or you're sick because you're not feeling good. Complicated? Takdelah.. easy stuff :).

Ada orang, bila sakit dia akan rasa sakit-sakit sendi, sakit perut, nak demam dan sebagainya. Ada orang pulak, disebabkan ada something bothers his/her mind, dia akan rasa sakit-sakit.

At this moment of time, I'm not feeling good and I know, due to that, I had stomach pain, feel dizzy and nausea. Alhamdulillah.. at least I still have all my 5 senses work well.. Semoga Allah permudahkan semua ini untuk diri ini. Ameen...

9 comments:

MULAN said...

moga neeza sentiasa sihat & dilindungi Yang Maha Esa...

Kaktiny said...

biasalah kak.. bila lama sgt mentari menyinar, ada hujan datang bertandang.. bila lama sangat tenang di kali, gelora singgah menyapa bumi..

bila lama tak kena serang demam, datang ler penyakit kanan kiri.. redha kan je kak..

semoga cepat sembuh dan segera selesai segala kekusutan..


:)

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum kak

kena jauhkan diri dari aura2 negatif... nanti kita bertambah sakit ~

maza said...

oh masih normal tu.. hehehe
masih boleh berkayuh .. ahahahaha


moga2 cepat sembuh gitew.. huhuhu

dangarumbia said...

Dah sihat ke Neeza ? Sorrylah, kak tie tak boleh nak online selama 2 hari, tetiba talian talipon tak berfungsi, jadi streamyx pun ilek!

Rehatlah banyak-banyak, jangan kuat berfikir. Nanti jadi macam kak tie, asyik ting tong jer...

aNIe said...

Neeza...semoga cepat sembuh... akak kat sini pun kurang sihat... musim agaknya...

drNO said...

get well soon dear:)

madina said...

K neeza sakit apa? Mudah2an cepat sembuh. Ameen.

Neeza Shahril said...

Mulan,

thank you dear... Ameen..

===================================

Tiny,

betul tu Tiny.. dunia ini bulat kan.. kejap kita diatas, kejap dibawah ;). Thanks Tini..

===================================

Manje,

waalaikumsalam.. InsyaAllah manje.. akak cuba dan terus mencuba.. thanks manje..

===================================

Maza,

kayuh benda? basikal ke? lama dah tak kayuh ni :D

===================================

Kak Tie,

janganlah ting tong kak.. akak kan selalu happy dan ceria.. :)

===================================

Kak Anie,

ye la kak.. musim tak menentu sekarang.. kelmarin sand storm kat sini..

===================================

drNo,

thanks dear..

===================================

Madina,

sakit kepala je.. dah baik, Alhamdulillah.. thanks ya..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin