Rajin-rajin lah click ya :)

Saturday, September 29, 2012

like minded people in WAYN

Almost everyday Neeza dapat notification di email pasal orang tu nak berkenalan, orang ni mungkin Neeza kenal. Kata WAYN ni. Yang Neeza tak pasti dan tak sure, bila pulak Neeza subscribe to WAYN ni ya?
 
Yang tak bestnya bila selalu dapat notification, si polan si polan would like to meet you. Semuanya lelaki pulak tu. Siap gambar lagi. Kalau lah anak-anak ternampak, apa lah yang diorang fikir. Dah lah email Neeza memang selalu on je kat computer ni. Haishhhh...
 
Oooo.. baru perasan ada button unsubscribe kat bawah sekali tapi sangat blur sekali. Dah unsubscribe. Puas hatiku!

3 comments:

KakNi (CikNi Ahni) said...

haisshh... mmg geram dpt email yg entah apa2 ni kan, buang masa je nak kena delete, email soh update account lah, minta tolong kata stranded kat mana2 lah, yg kata dpt loteri juta juta lah... huh!

cHeRyNa PiReS said...

memang ada je email cenggini. kami aritu satu building kena. mengaku mereka adalah CIMB. Kata IT, itu virus dalam masa yang sama scam.

baik2 kak:)

Neeza Shahril said...

Salam Kak Ni,

macam2 email sekarang.. email yang jenis, 'anda tak bahagia? bla bla bla..' yang jenis sex appeal tu.. masalah besar betul laaa...

-----------------------------------

Salam Sha,

kalau bank hantar email memang scam sebab diorang dah declare takkan hantar email kan... thanks Sha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin