Rajin-rajin lah click ya :)

Sunday, September 30, 2012

Nak pergi Madame Tussauds lagi

Kami pernah ke sini a few years back. Semalam Coan bagi tahu, Ummi.. Masa Oan 11 years old, boleh tak kita pergi London? Ummi kata, kita kan dah pergi. Dia kata Oan nak pergi Madame Tussauds. Oan nak masuk tempat yang scary tu.
 
Masa kami ke sana, Coan belum cukup umur untuk masuk tempat scary tu. Coan ni penakut jugak orangnya tapi dia still nak masuk tempat scary tu.
 

Ummi bagi tahu, banyak lagi kat lain ada tempat scary macam tu. Mungkin lepas ni kita boleh pergi Madame Tussauds Hong Kong pulak? *wink* Doa banyak-banyak agar rezeki kita murah dan Allah izinkan kita pergi...

4 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hah...angan2 sha. kalau kak neeza jadikan kenyataan utk anak2 kak neeza....sha akan gembira tak terkata. selalunya dpt tgk pix org pon jadilah walaupon masih tak berpeluang:)

m.u.l.a.n said...

insyA sampai lagi nanti..

KakNi (CikNi Ahni) said...

kami pun doakan semoga Mulan dapat re-visit madame tussauds tu dan kita org yang mendoakan ni pun dapat rezeki pergi ke sana

Neeza Shahril said...

Salam Sha,

Alhamdulillah, Allah bagi peluang tengok tempat orang Sha.. tak tahu lah bila lagi dapat pergi.. InsyaAllah.. mana tahu, nanti company hantar Sha ;)

-----------------------------------

Salam Mulan,

InsyaAllah.. doa2 ya :)

-----------------------------------

Salam Kak Ni,

Aameen.. moga makbul doa2 tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin