Rajin-rajin lah click ya :)

Wednesday, October 3, 2012

Blogging syok sendiri

Biarlah orang nak kata apa. Neeza tak ada terlalu banyak masa untuk blogwalk ke blog orang. Neeza cuma akan blogwalk bila ada terlebih sikit je masa. Itu pun tak dapat lah semua. Mana yang rasa berkenan sahaja. Of course owner blog yang tinggal comment tu, Neeza akan visit lah. InsyaAllah..
 
 
 
Mungkin Neeza akan rugi dari segi kurang traffic. Kurang traffic = kurang income iklan. Takpelah. Dapat sikit-sikit pun jadi lah. Untuk mengisi masa lapang sahaja blogging ni, disamping berkongsi cerita.
 
Tadi check nuffnang. Ada RM0.00 lagi lepas Neeza cash out last week about RM60 lebih. Alhamdulillah. Seingat Neeza, cuma 2 tahun je Neeza active blogging. Lepas tu beku, sawang, hutan blog Neeza. Ini baru lah nak active balik. Active menulis saja lah. Bukan active visit blog orang ;)

5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kita geng kak...kita geng :)

zarifnuhin said...

bagi iffa, yg penting keikhlasan menulis..tak keiralah untuk dikongsi atau untuk kenangan masa depan.

Neeza Shahril said...

Salam Sha,

kita serupa rupanya heheee... yang penting kita happy Sha kan.. ;)

-----------------------------------

Salam Iffa,

kalau tak ikhlas mesti entah apa2 je yang keluar kan. Kak Neeza banyak benda nak tulis tapi selalu lupa daaaa....

maza said...

huhuhu.. hahahaha... hehehe

maza tak cash kan lagi nuffnag tu. semenjak ia mula dipasang beberapa tahun lalu.. ahaks..

Neeza Shahril said...

Salam Maza,

laaaa..nape tak cash kan.. boleh jugak buat beli susu anak hehee..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin