Rajin-rajin lah click ya :)

Thursday, November 8, 2012

Cuti-cuti Malaysia dalam anganku..

Cuti tak lama lagi. Tapi kami takde plan nak kemana-mana pun sebab jadual boss besar tak menentu. Yang pasti, Neeza dan anak-anak akan spend masa bersama muka buku, upin ipin, boboiboy, blog dan mungkin tv.. Menarik tak? hahahaha!!! sangaaaaaaattttlah menariknya... :D

Kalau di beri pilihan, nak juga Neeza ke tempat-tempat ni...




Atau mungkin juga ke...



Best juga kalau dapat ke sini...



Semua tu hanyalah angan-angan tuan tanah... Tempat yang last tu pernah pergi walaupun bukan lah seperti gambar di atas. Tapi... rasa macam belum lagi lah nak menghabiskan duit kat situ... not yet....




5 comments:

maza said...

maza cuti2 dalam negara jerk..
balik kampung ngail ikan.. ahaks.

hehehe

zino said...

kalau bos besa baca ni tentu dia ambil cuti segera hehe

m.u.l.a.n said...

insyA sampai tu nanti...

pB said...

kalau ada duit banyak ...
semua tempat boleh pergi

Neeza Shahril said...

Salam Maza,

kami tak cuti kemana-mana pun lagi.. duduk rumah dan duduk rumah je. Weekend la pun kalau nak jalan-jalan sikit.. dua tiga langkah hehehehe...

-------------------------------------

Salam Zino,

bos lama dah tak baca blog ni.. Tapi kalau dia baca pun,dia akan kata, tunggu budget tahun tahun depan.. hahaha!!

-----------------------------------

Salam Mulan,

Aameen.. doa-doakan ya.. :)

-----------------------------------

Salam Kak Da,

betul betul dan betul sangat kan....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin