Rajin-rajin lah click ya :)

Monday, May 11, 2015

Mother's Day

Hari Ahad minggu kedua setiap May dinobatkan sebagai Mother's Day ataupun Hari Ibu. Hari untuk meraikan semua ibu didunia. Tanpa ibu siapa lah kita kan.

Banyak pendapat tentang Hari Ibu ni. Ada yang kata boleh sambut. Ada yang kata tak boleh. Bagi saya senang je. Hari Ibu ialah hari saya menjadi ibu kepada 4 anak2 saya. Juga, hari ibu saya menjadi ibu kepada saya.

Cuma, sebagai manusia kita suka bila diberi layanan istimewa pada sesuatu ketika atau hari. Kalau hari2 ada layanan istimewa, ianya takkan rasa istimewa lagi. Dah rasa biasa je lah. Jadi, bila anak tadika bawak balik kad ucapan hari ibu, rasa excited sikit la. Maklumlah effort yang dia ambik tu, perlu diberi pujian. Tadika kot...

Pada saya, ada atau tidak Hari Ibu tak menjadi isu pun. Sebab macam mana pun, saya tetap ibu kepada anak2 saya. Alhamdulillah.. Cumanya rasa happy lah jugak bila dapat hadiah hahaaa!!!



3 comments:

nurazzah8 said...

Salam Neeza,

walau pun dah lepas tapi akak nak ucapkan juga SELAMAT HARI IBU buat Neeza..
making a comeback on bloggosphere? hehe ... welcome back ...

Kita ni dekat tapi jauh... bila nak buat gthering ni ...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

AS said...

Hi Neeza, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin